Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • Operatiu grèvol 2018 policia local abrera i mossos
  • policia local abrera

SEGURETAT CIUTADANA

27/12/2018

La Policia Local d'Abrera i els Mossos d'Esquadra posen en marxa, un any més, un dispositiu especial coincidint amb les festes de Nadal

La Policia Local d'Abrera i els Mossos d’Esquadra del Baix Llobregat Nord tornen a activar, un any més, un dispositiu especial coincidint amb les festes de Nadal amb l'objectiu de prevenir i reduir els incidents que es puguin produir en les principals zones i eixos comercials del municipi.

Aquest és l'objectiu principal del dispositiu Grèvol, que la Policia Local i els Mossos d'Esquadra han tornat a posar en marxa de manera coordinada durant aquestes dates nadalenques, en què augmenta considerablement el consum i les transaccions econòmiques.

 

La prevenció i la seguretat, eixos principals

El dispositiu, que es mantindrà actiu fins al 7 de gener per abastar també part de l'inici de la campanya de rebaixes d'hivern, consisteix, d'una banda, en un patrullatge mixt entre Mossos d'Esquadra i Policia Local en aquells punts de major confluència . La finalitat és incrementar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d'actuació, amb un augment de la presència d'agents uniformats i de paisà, que patrullaran a peu i en franges horàries on es preveu més afluència de ciutadans.

 

Consells per prevenir

Alguns dels consells que es donen als comerciants són com detectar bitllets falsos o les targetes il·lícites, millorar la seguretat en els seus locals i prendre mesures preventives un cop tancat l'establiment, revisar periòdicament els sistemes de seguretat, ingressar els diners de la recaptació en entitats bancàries properes al local i en hores diferents, i utilitzar caixes de seguretat.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00