Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • PER NADAL IL·LUSIONAT A ABRERA

RÀDIO

20/12/2018

A Ràdio Abrera et convidem a patinar a la Pista de Gel del parc de Can Morral! Participa i aconsegueix entrades. Assabenta't com!

Des de Ràdio Abrera volem que els nostres oïents gaudeixin de la Pista de Gel que l'Ajuntament d'Abrera ha instal·lat al parc de Can Morral en el marc de la campanya "Per Nadal, il·lusiona't a Abrera". Per això, la propera setmana, al programa "Fórmula Matí" que Jordi Quintana condueix de 8h a 13h, regalarem entrades.

 

Només caldrà estar atents i trucar-nos al 93 770 28 11 quan ho demanem. Les primeres trucades que entrin en atenta aconseguiran dues entrades per a la pista de gel, amb premi directe, sense sorteig. Recordem, dilluns 24, dijous 27 i divendres 28, al programa Fórmula Matí, regalarem entrades per la Pista de Gel al Parc de Can Morral d’Abrera.

 

Horaris de la Pista de Gel

Fins el 21 de desembre la Pista de Gel d’Abrera obrirà en horari de quatre de la tarda a nou del vespre, i a partir de dissabte i fins el set de gener, l’horar serà de deu del matí a nou del vespre, excepte els dies 25 i 26 de desembre, i 1 i 6 de gener, quan només obrirà a les tardes. El preu de l'activitat és de 2,5 € per 30 minuts (lloguer de patins inclòs). És obligatori portar guants, i en cas de no portar-ne de casa, es poden comprar per 1,5 €) Els més petits poden accedir a la Pista de Gel amb un acompanyant, que ha d’abonar 1,5 €, i s’ha de posar un calçat especial que proporcionem a la pista.

 

Entrades pels escolars d'Abrera

Des de l'Ajuntament d'Abrera s’ha obsequiat a tots els escolars del municipi amb una entrada per gaudir d'aquesta activitat. Els nens i nenes empadronats a Abrera, que estudien en centre educatius d'altres municipis, poden passar a recollir la seva entrada per gaudir de la Pista de Gel a la recepció de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de nou a dues, i els dimarts i dimecres de dos quarts de cinc a set. Per recollir-la, han d’acreditar algun document com ara DNI o llibre de família.

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00