Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Tall d'aigua

AVÍS

17/12/2018

Aquest dimarts 18 de desembre al matí es tallarà el subministrament d’aigua al nucli urbà d'Abrera

Des del Servei Municipal d'Aigües d'Abrera comuniquen que demà dimarts 18 de desembre, de les 9 del matí i fins que es repari l'inicidència, es tallarà el subministrament d’aigua amb motiu d’uns treballs de millora a la xarxa.

 

Els carrers i immobles afectats són els següents:

  • Ps. Estació 2, 4, 6, 12, 14 i 16
  • Av. Generalitat 24, 26, 28 i 30
  • Pl. Anselm Clavé, Pl. Rafael Casanovas, Pl. Oliveres
  • C/ Llobregat, C/ Rubí, i C/ Mosén Jacinto Verdaguer, C/Manresa, C/Terrassa i C/Martorell

El Servei Municipal d'Aigües intentarà per tots el mitjans, restablir el servei d'aigua el més aviat possible. Des de l’Ajuntament preguem als veïns i veïnes afectats que disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS.

 

D'altra banda podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí.

 

I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00