Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Nou edifici Serveis Socials (2)
  • Nou edifici de Serveis Socials
  • Nou edifici de Serveis Socials

    + 2

  • Nou edifici de Serveis Socials
  • Nou edifici de Serveis Socials

SERVEIS SOCIALS - URBANISME

12/12/2018

Dissabte al matí s'inaugurarà l'edifici del Servei d'Acció Social i Atenció a les persones d'Abrera

El proper dissabte 15 de desembre, a les 11.00 hores, tindrà lloc la inauguració de l'edifici de l'Ajuntament vell (carrer Major, 3) per inaugurar les noves instal·lacions municipals, després de la reforma integral de l'edifici. 

 

Conegut popularment com a "Ajuntament vell", l'edifici llueix una façana d'estil noucentista inaugurada l'any 1918, quan Abrera només tenia 800 habitants. L'immoble s'ubica al carrer Major, que era el centre administratiu i comercial del poble. L’edifici és la seu dels departaments de Serveis Socials, Dones i Igualtat, Acció Cultural, Gent Gran i el Servei de Mediació de l'Ajuntament. Compta amb espais més amplis, lluminosos i accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, amb ascensor a les tres plantes. Disposa de noves instal·lacions de climatització, electricitat, il·luminació ecològica i ventilació.

 

Els treballs de millora d'aquest edifici municipal es van encetar amb la consolidació de la façana històrica de l’edifici i la construcció d'una nova estructura i la coberta de l’edifici. A continuació es van realitzar els treballs d’acabats interiors com els paviments, els revestiments verticals, cel rasos i la col·locació del mobiliari interior.

Amb aquesta reforma, des del consistori abrerenc s'ofereix i es garanteix un millor servei als ciutadans i ciutadanes. Els Serveis Socials són el conjunt d'intervencions que tenen com a objectiu garantir les necessitats bàsiques de la ciutadania. Des de l'Ajuntament enceten una nova etapa respecte a la gestió dels serveis públics, els canvis organitzatius i al creació de serveis amb valor públic.

 

Recordem l'horari d’atenció al públic de Serveis Socials i Dones i Igualtat: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, i dimarts i dimecres de 16.00 a 19.00 hores. També es pot contactar mitjançant les adreces de correu electrònic dones.igualtat@ajuntamentabrera.cat i s.socials.abrera@ajuntamentabrera.cat i al telèfon: 937 70 29 11.

 

En acabar l'acte d'inauguració s'oferirà un petit refrigeri. 

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00