Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Nou servei d'acollida per a persones immigrades

SERVEIS SOCIALS

11/12/2018

Abrera disposa d'un nou Servei de Suport i Acollida a Persones Immigrades

Aquest mes de desembre des del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Abrera, juntament amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, es posa en marxa un nou Servei de Suport i Acollida a Persones Immigrades, que pretén facilitar l’acollida dels ciutadans del municipi, facilitant l'accés als serveis i recursos normalitzats i promovent la seva autonomia i la igualtat d'oportunitats.

 

El servei està adreçat a totes aquelles persones que arriben de nou a un municipi, on se’ls hi explica i es pacta tot el circuit d’acollida, es passa un qüestionari de valoració i se’l deriva a les formacions i serveis que necessiti.

 

Els objectius del servei són: afavorir i promoure la igualtat d'oportunitats del conjunt de la ciutadania; contribuir a la integració de les persones immigrades a la vida social del municipi i de la comarca, fomentant la tolerància i cohesió social, l'accés als recursos i serveis i col·laborar en la lluita contra l'exclusió social, el racisme i xenofòbia; i la defensa i promoció dels Drets Humans.

 

El Servei d’Acollida a Persones Immigrades ofereix tríptics informatius en diferents idiomes, servei de suport tècnic, atenció individualitzada, la realització de materials i activitats de sensibilització, borsa de traduccions i interpretacions, i un punt de difusió de la informació en matèria d’immigració. Les persones que participen d'aquest circuït d'acollida poden obtenir un "Certificat d'Acollida" oficial de la Generalitat.

 

A Abrera, el servei s’ofereix de forma quinzenal els divendres, de nou a dues, a l’edifici de Serveis Socials del carrer Major número 3, i el proper divendres 14 de desembre, s’ha organitzat una sessió informativa que tindrà lloc de deu a dos quarts de dotze a la Casa de Cultura d’Abrera, a càrrec de Breogán Valcárcel, tècnic del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 770 29 11.

 

El servei s'ofereix a tots els municipis del Baix Llobregat Nord de menys de 20.000 habitants. la seu principal es troba al Consell Comarcal, a Sant Feliu.
 

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00