Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Setè Concurs d’Aparadors Nadalencs. Farmàcia El passeig
  • Setè Concurs d’Aparadors Nadalencs. Nacho Flores
  • Setè Concurs d’Aparadors Nadalencs. Estètica Rosana

PROMOCIÓ ECONÒMICA

3/12/2018

Comença la votació popular del 8è Concurs d'Aparadors Nadalencs que s'allargarà fins divendres dia 14

Un total de 26 comerços abrerencs participen en el 8è Concurs d'Aparadors Nadalencs, impulsat  des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local, fent que el Nadal sigui una festa als carrers i establiments del municipi.

L’inici d’exposició dels aparadors comença aquest dilluns 3 de desembre i finalitzarà el dilluns 7 de gener. Els comerços participants compten amb un distintiu que els identifica com a participants. Des d'aquest dilluns i fins al divendres 14 de desembre es podrà participar en la votació popular mitjançant la pàgina web municipal (feu clic aquí) i també a la bústia que s'ha instal·lat a la primera planta del Mercat Municipal.

 

Jurat especialitzat

A banda de la votació popular, hi haurà un jurat que estarà format per un representant de l’Associació d´Empresaris i Comerciants d´Abrera i un representant de la Comunitat de Propietaris de Concessions Administratives del Mercat Municipal que no participin en el concurs, un professional decorador i interiorista, una tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera i amb veu i sense vot, l’alcalde d’Abrera i la regidora de Promoció Econòmica.

 

El jurat  valorarà l’originalitat, la creativitat i la innovació. La qualitat artística. La utilització de materials propis de l’activitat del comerç per a decorar l’aparador. La utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i materials reciclats. I l’adequació a la temàtica festiva. I també es valorarà molt positivament que en la composició es facin servir elements que es venguin en el mateix establiment.

 

Premis

El veredicte del jurat es farà públic el dilluns 24 de desembre i es lliuraran diversos premis:

 

  • Primer premi: 200 euros en metàl·lic, publicitat a Ràdio Abrera
  • Premi al millor aparador a la modalitat de  reciclatge: 100 euros en metàl·lic, publicitat a Ràdio Abrera. A aquesta modalitat, participarà com a jurat un tècnic de medi ambient, per poder assessorar.
  • Premi a la millor pàgina web/ xarxes nadalenques: 100 euros en metàl·lic, publicitat a l’emissora de ràdio municipal.
  • Premi popular: El jurat serà popular i podrà participar i votar mitjançant aquesta pàgina Web de l’Ajuntament d’Abrera i la bústia dipositada al Mercat. Aquest premi està dotat de publicitat a Ràdio Abrera.

Tots els premis en metàl·lic estan subjectes a retenció del 15%. Cada establiment pot estar premiat només amb un premi, el de més categoria en cas de tenir dos.

 

Més informació al Departament de Promoció Econòmica:

Rambla Torrentet, 16, 1a. planta (Mercat Municipal)

Telèfon: 937700102   Fax: 937701736
promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat

 

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00