Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Tall d'aigua

AVÍS

4/12/2018

Aquest dimecres al matí es faran treballs de millora a la xarxa d'aigües a l'avinguda Generalitat i al dipòsit de Sant Miquel
Per part del Servei Municipal d’Aigües d’Abrera s’ha comunicat que aquest dimecres 5 de desembre, de 10 a 14 hores aproximadament, es tallarà el subministrament d’aigua amb motiu de les obres de construcció de la nova canonada d’aigua que s’estan duent a terme a l’Avinguda Generalitat. Concretament, es veuran afectats els números imparells del 15 al 29 de la mateixa avinguda Generalitat.
D’altra banda, també aquest dimecres dia 5, a partir de les 9h, es tallarà el subministrament d’aigua al barri de Sant Miquel amb motiu dels treballs de neteja i desinfecció del dipòsit d’aigua del barri, i els servei es reprendrà el més aviat possible.

 

Des de l’Ajuntament es prega als veïns i veïnes afectats que disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS.

 

D'altra banda podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí.

 

I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00