Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

30/11/2018

Descobreix les activitats que es fan a Abrera del 30 de novembre al 7 de desembre i que trobes a L'Agenda A+

Divendres 30 de novembre

En el marc del 10è aniversari del Mercat Municipal d’Abrera, de cinc a set, tindrà lloc la festa d’aniversari amb pastís, cava, i balls de saló amb l’entitat Pas a Pas.

Al Casal de Joves de quatre a vuit hi ha Tarda de tennis taula i futbolí.  

A les cinc, a la Biblitoeca Josep Roca i Bros es farà el bibliolab “Dissenya un superheroi i crea una història”.

A dos quarts de sis, al Casal de Can Vilalba tindrà lloc un taller participatiu obert a tots els veïns i veïnes per fer propostes en la remodalció del parc i el casal del barri.

A les set a l’Hotel d’Entitats, es farà la trobada mensual dels Amics de les Xapes d’Abrera d’intercanvi de plaques de cava.

 

Dissabte 1 de desembre

A les cinc de la tarda, a l’auditori del Centre Polivalent, tindrà lloc l’“Operació  Quilo”, un espectacle de varietats a càrrec del Grup de Teatre del Casal d’Avis d’Abrera en col•laboració amb Càritas Abrera. El preu de l’entrada és un quilo de conserves de peix, cacau en pols, sucre, oli o tomàquet en conserva.

De l’1 al 15 de desembre es podrà visitar al Mercat Municipal d’Abrera l’exposició itinerant “Desmuntem mites?” sobre la violència contra les dones.

 

Diumenge 2 de desembre

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, a les sis de la tarda es representarà a la Sala 2 del Centre Polivalent del Rebato l’obra “5 Històries Diferents, la riquesa de la diferència!”, a càrrec de la companyia Produccions Essencials.

A les sis de la tarda hi haurà el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 3, dimarts 4 i dimecres 5

De quatre a sis, al Casal d’Avis es podran recollir els tiquets del Berenar-sopar de Nadal que es celebrarà el diumenge 9 de desembre al Pavelló Esportiu Municipal.

 

Dilluns 3 de desembre

Es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i a les sis de la tarda a la plaça de la Constitució hi haurà lectura del manifest a càrrec dels nois i noies del Taller Ocupacional de Can Comelles i de la Fundació Àuria-FIL per a la Integració Laboral, i s’il•luminaran de color taronja l’Ajuntament i el porró de la plaça del Rebato.

Al matí hi haurà nova sessió de pilates amb nadons al Centre Polivalent i al Casal de Joves, Tarda de jocs de taula.

 

Dimarts 4 de desembre

A les cinc de la tarda hi ha reforç escolar al Casal de Joves, i a les sis taller de manga i còmic.

 

Dimecres 5 de desembre

A les cinc de la tarda, a la plaça de Pau Casals, es farà la Tercera encesa de llums de Nadal d’Abrera, amb espectcle a càrrec de les entitats Vive y Baila, l’Escola de Dansa Juan Antonio Garcia i el taller de hip-hop del Casal de Joves. També hi haurà una xocolatada per a tothom. També a les cinc, a l’Hotel d’Entitats, hi haurà l’espai d’atenció a les famílies de malalts d’Alzheimer.

De quatre a vuit hi ha Tarda de Consola al Casal de Joves.

 

Divendres 7 de desembre

De quatre a vuit al Casal de Joves hi ha Tarda de jocs i taller de hip-hop.

 

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.ajuntamentabrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00