Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Escola Francesc Platón i Sartí
  • Avda. de la Generalitat. Vorera d'accés al Rebao
  • Escola Josefina Ibáñez

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

27/11/2018

Ja es coneixen els tres projectes més votats al primer procés de Pressuposots Participatius de l'Ajuntament d'Abrera

Els veïns i veïnes d'Abrera ja han decidit els projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2018: la millora del pati de l'Escola Francesc Platón i Sartí, que era la proposta número 5, ha estat la iniciativa més votada, amb 328 vots. El segon projecte més votat ha estat el número 2, centrat en la millora de la vorera de l'avinguda de la Generalitat d'accés al Rebato, amb 224 vots. I el tercer projecte escollit ha estat el número 9, dedicat a la millora del pati de l'Escola Josefina Ibáñez, amb 176 vots.

La participació en aquest primer procés participatiu ha estat molt per sobre de la mitja dels processos realitzats en altres municipis.

 

Els projectes guanyadors, per ordre de votació, presenten les següents millores:

1. Proposta número 5
Millora del pati de l'Escola Francesc Platón i Sartí. 40.000 €

La millora consisteix en la col·locació de tendals als patis i la construcció d’un porxo a la sortida de Primària.

Aquesta actuació permetrà disposar d’espais d’ombra als patis per als alumnes i oferir un lloc de protecció davant la pluja a alumnes i pares.

 

2. Proposta número 2
Millora de la vorera de l'avinguda de la Generalitat d'accés al Rebato. 40.000 €

Millora a l’encreuament de la vorera de l’Av. de la Generalitat amb la sortida de la C-55, venint d’Olesa de Montserrat. Consistirà en la creació de voreres més amples i lliures d’obstacles donant prioritat als vianants davant dels vehicles.

 

3. Proposta número 9
Millora del pati de l’escola Josefina Ibáñez. 40.000 €

La millora consisteix en la instal·lació de tendals i ombres als patis de Primària i Infantil. L'actuació permetrà l'ampliació dels espais d'ombra per als alumnes.

 
Audiència pública

Properament es presentaran en una audiència pública els resultats i els projectes guanyadors d'aquests primers pressupostos participatius realitzats a Abrera . Del 9 al 25 de novembre, els veïns i veïnes d'Abrera de més de 16 anys van poder votar a través del web municipal amb una participació molt elevada per aquest tipus de processos, un 12,69%, quan la mitjana a la resta de municipis on es duen a terme no supera el 3%. En total es van sotmetre a votació dotze propostes presentades per veïns i entitats abrerenques.

 

Què són els pressupostos participatius?
És un procés participatiu mitjançant el qual els veïns i les veïnes d’Abrera decidim el destí de 150.000,00 € de la partida d’inversions (obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques, equipaments d’edificis, etc.) dels pressupostos municipals 2018.

 

Més informació a la secció Abrera Participa!

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00