Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Tall d'aigua

AVÍS

27/11/2018

Aquest dijous al matí es realitzaran tasques de neteja i desinfecció dels dipòsits d'aigua de Les Carpes, Can Torres i Sant Miquel
Per part del Servei Municipal d’Aigües d’Abrera s’ha comunicat que aquest dijous 29 de novembre al matí es duran a terme tasques de neteja a diversos dipòsits municipals que poden afectar els subministrament a les llars abrerenques.
D’una banda, a partir de les nou del matí, es realitzaran treballs de neteja i desinfecció dels dipòsits d’aigua del barri de Les Carpes i Can Torres i, per aquest motiu, es podran produir puntualment baixades de pressió o talls d’aigua intermitents.
D’altra banda, també dijous, a partir de les dotze del migdia, es tallarà el subministrament d’aigua al barri de Sant Miquel, també amb de treballs de neteja, desinfecció i purga del dipòsit. Segons informa el Servei Municipal d’Aigües es restablirà el servei el més aviat possible. 

Des de l’Ajuntament es prega als veïns i veïnes afectats que disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

 

Rep els avisos al teu mòbil

Per rebre els avisos de l'Ajuntament d'Abrera directament al teu mòbil o tauleta, només us heu de descarregar l'aplicació gratuïta "Connecta't a Abrera". A banda de les notificacions també podreu consultar informació d'interès com ara notícies, ofertes d'ocupació pública o l'agenda d'activitats d'Abrera. Està disponible per a sistemes Android i IOS.

 

D'altra banda podeu rebre totes les notícies i activitats de l'Ajuntament d'Abrera directament al vostre correu electrònic al butlletí digital setmanal. Us podeu subscriure fent clic aquí.

 

I també podeu consultar aquests avisos així com notícies i informacions d'interès d'Abrera a través de les xarxes socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a l'Instagram @abrerainfo

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00