Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

16/11/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats a Abrera del 16 al 23 de novembre que trobes a L'Agenda A+

 

Divendres 18 de novembre

Al matí hi ha noves sessions de Mamifit postpart i Mamifit embaràs al Centre Polivalent, i d’educació maternal al Casal d’Avis.

A la tarda es fa el taller Cuina en família al Centre Polivalent i de cinc a set hi ha torneig de tennis taula al Casal de Joves.

A les deu de la nit, a la Casa de Cultura, tindrà lloc la darrera actuació del cicle de monòlegs d’humor “Abrera Riu Again en femení” amb Cristi Garbo i el seu acompanyant Ricardo Cornelius que presentaran l’espectacle “Black and Blue”.

 

Dissabte 17 de novembre

A les onze del matí es celebrarà una audiència pública dels pressupostos de 2019 de l’Ajuntament d’Abrera al Casal Social de Santa Maria de Vilalba.

De deu a una, al Pavelló d’Esports Municipal, s’organitza un taller de defensa personal femenina.

D’onze a dos quarts de dues, al Parc de Can Morral, es fa una de les activitats programades dins el Mes dels drets dels infants, dedicada al dret de la protecció i l’auxili. Els nens i nenes a partir de sis anys podran pintar un mural cooperatiu dels drets de la infància amb la il·lustradora Eli Elis, podran veure els vehicles de la Policia Local i Protecció Civil d’Abrera, i els més petits podran gaudir de cotxes caminadors amb un circuït.

A les set de la tarda, a l’Institut Voltrera, tornen les píndoles escèniques del Glops, amb petits espectacles itinerants de teatre, música i titelles.

 

Diumenge 18 de novembre

A les dotze Abrera Sardanista organitza una ballada de sardanes a la plaça de Rafael Casanova a càrrec de la Cobla Ciutat de Manresa.

A partir de les quatre de la tarda tindrà lloc la presentació dels equips de la temporada 2018-2019 de l'Agrupació Esportiva Abrera al Camp Municipal de Futbol.

A les sis hi haurà el ball del Casal d’Avis.

I a les set, dins les activitats del Mes contra la violència de gènere, a l’auditori del Centre Polivalent hi haurà un cinefòrum organitzat pel Cineclub Emmetcinats , i les associacions Abrera contra la violècia de gènere i Dones i Futur sobre la pel·lícula “Custòdia compartida”.

 

Dilluns 19 de novembre

Dins els actes del Mes contra la violència de gènere, a les deu i a dos quarts d’una hi ha Teatre-fòrum a l’auditori del Centre Polivalent, adreçat als alumnes de tercer i quart d’ESO amb les obres “#1000likes” i “És de conya”.

A dos quarts d’onze es farà una nova sessió de l’activitat de pilates amb nadons al Centre Polivalent

A dos quarts de quatre comença al Pavelló d’Esports Municipal el taller anual de Creixement i defensa personal per a joves de 12 a 17 anys.

De quatre a vuit hi ha Tarda de jocs de taula al Casal de Joves.

A dos quarts de sis es fa l’activitat de música amb nadons al Centre Polivalent.

A les sis, a la Biblitoeca Josep Roca i Bros, Xavier Serra i Narciso oferirà una xerrada sobre Raimon Panikkar, dins els actes de la Commermoració de l’Any Panikkar.

A les set de la tarda es celebrarà la darrera audiència pública dels pressupostos de 2019 de l’Ajuntament d’Abrera al Casal Social de Ca n’Amat.

 

Dimarts 20 de novembre

Dins les activitats programes amb motiu del Mes dels drets dels infants, al matí a l’Escola Bressol Municipal Món Petit i a la tarda a la Llar d’Infants Quitxalla, es representarà l’obra educativa “Trenet Xumet”, i a les sis, al Centre Polivalent, s’oferirà la xerrada “Educar des del cor”.

A les cinc es reunirà el Club de Lectura infantil de la Biblioteca Josep Roca i Bros per comentar el llibre “Harper i el paraigua màgic” de Cerrie Burnell, amb la moderació de Rosa Gordillo.

A les sis al Casal de Joves hi ha Acadèmia de manga i còmic.

 

Dimecres 21 de novembre

A les onze del matí es fa una nova sessió del taller pospart al Casal d’Avis.

Dins els actes del Mes contra la violència de gènere a la Casa de Cultura a un quart de sis es farà el taller per a infants d’entre 8 i 10 anys “Els dibuixos es barallen” a càrrec de Drac Màgic; i a dos quarts de set s’oferirà la xerrada “Homes i seducció. Cultura i biologia en la configuració dels models de masculinitat” a càrrec d’Alejandro Sánchez-Sicilia, investigador psicosocial i activista del moviment “Homes per la igualtat”.

A les sis es reunirà el Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Josep Roca i Bros per comentar el llibre “El carreró dels miracles” de Naghib Mahfuz, amb la moderació de Silvia Llorente.

També a les sis al Casal de Joves hi haurà Tarda de consola.

 

Dijous 22 de novembre

Dins els actes del Mes contra la violència de gènere a les cinc, a la Bilitoeca Joserp Roca i Bros es farà el conta contes “Les nenes valentes, a càrrec de Sara Genovart, per a infants a partir de 3 anys.

Al Casal de Joves, a les cinc hi haurà tarda de reforç escolar i a les sis taller de doblatge i podcast.

També a les sis es fa l’activitat “Dansa en família” per a infants a partir de cinc anys al Centre Polivalent.

 

Divendres 23 de novembre

Al matí hi haurà noves sessions de Mamifit postpart i Mamifit embaràs al Centre Polivalent, i d’educació maternal al Casal d’Avis.

 

A la tarda es farà el taller Cuina en família al Centre Polivalent, i al Casal de Joves de quatre a a vuit hi haurà Tarda de tennis taula i futbolí.

A les sis tindrà lloc l’acte institucional del Mes contra la violència de gènere a la plaça de la Constitució, amb la lectura de “La veu de les dones” a càrrec de dones del SIAD, enlairada de globus, lectura del manifest a càrrec de joves de l’Institut Voltrera, minut de silenci amb encesa d’espelmes i concert de Paula Grande.

A les deu de la nit hi haurà jam session de jazz i rock a càrrec de professors, alumnes i músics de la comarca a la Casa de Cultura.

 

Podeu consultar totes les activitats programades a Abrera a L'Agenda A+, l'oci d'Abrera i més a tot el que es fa al municipi. També podeu estar informats a l'Agenda Web a www.ajuntamentabrera.cat i a través de les Xarxes Socials del Departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera: a Twitter @AbreraInforma i a Instagram @abrerainfo


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00