Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Informem sobre els Pressupostos Participatius al mercat dels dimarts

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

13/11/2018

Aquest matí s'habilitarà un punt de votació assistida dels Pressupostos Participatius 2018 al mercat setmanal

L’Ajuntament d’Abrera habilita aquest matí un punt de votació assistida dels Pressupostos Participatius 2018 al mercat setmanal. L’espai. creat amb l’objectiu de facilitar el funcionament de les votacions als veïns i veïnes del municipi, estarà operatiu des de les 10 del matí fins a dos quarts d’una del migdia.

 

Recordem que fins el proper diumenge 25 de novembre, els veïns i veïnes d’Abrera de més de 16 anys poden votar una de les dotze propostes dels Pressupostos Participatius presnetades per la ciutadania. D’altra banda, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) també ofereix assessorament i ajuda alhora d’efectuar les votacions.

 

En total es van presentar 50 propostes de les quals dotze han passat a la fase de votacions. Unes propostes basades en el procés participatiu, mitjançant el qual la població d’Abrera participa en la destinació de 150.000 euros de la partida d’inversions. Podeu trobar tota la informació a la secció Abrera Participa del web municipal ajuntamentabrera.cat.

 

 

Què són els pressupostos participatius?
És un procés participatiu mitjançant el qual els veïns i les veïnes d’Abrera decidim el destí de 150.000,00 € de la partida d’inversions (obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques, equipaments d’edificis, etc.) dels pressupostos municipals 2018.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00