Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Agents cívics

OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ

6/11/2018

Es seleccionarà un agent cívic en el marc del Pla d’Ocupació per a col·lectius en risc d’exclusió social

Des de l’Ajuntament d’Abrera s'inicia un nou procés de selecció per la contractació laboral temporal d'un agent cívic. El termini de presentació d’instàncies començarà demà dimecres 7 de novembre i finalitzarà el proper dimarts 13 de novembre.

Les funcions a desenvolupar són, entre d’altres, divulgar i promoure el civisme entre els usuaris d’espais i serveis públics (parcs i jardins, carrers, comerços, etc. Divulgació de la cultura cívica entre els usuaris d’espais públics, dins del marc de campanyes de divulgació informatives.
Desenvolupar activitats d’acompanyament en l’ús d’espais públics a grups específics o a persones dependents que ho requereixen (Gent Gran, persones amb discapacitat, etc.).

Amonestar verbalment conductes incíviques i de vegades conflictives i es posa en contacte amb altres serveis de seguretat pública.

Facilitat informació d’interès pràctic (adreces, situació de transports públics, telèfons públics, etc.) sobre els recursos, els equipaments i les instal·lacions.

Comunicar a les administracions pertinents de l’ús deficitari d’equipaments i instal·lacions perquè es faci la seva reparació o substitució.

I, en general, totes aquelles de caràcter similar que li siguin atribuïdes.

Per a persones en situació d’atur

És requisit imprescindible estar en situació d’atur i inscrit com a demandant en el Servei d’Ocupació de Catalunya. També estar inclòs/a en algun dels col·lectius en situació de risc d’exclusió social, especificats a l’apartat quart de la base primera, inscrits a Serveis Socials municipals, prèviament a la convocatòria.

Els aspirants han de tenir Nivell bàsic de català (A1) (anterior nivell de nivell bàsic A) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment, com a equivalent.

Els/les interessats/des que desitgin formar part de les convocatòries hauran de presentar la seva sol•licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera, plaça de la Constitució, 1, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres també de 16.30 h a 19.00 h). El document de sol•licitud es facilitarà a les dependencies municipals. Les instàncies es poden presentar fins el 13 de novembre.

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00