Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • clàusules terra
  • recomanacions clàusules terra

CONSUM

8/3/2017

L'Ajuntament d'Abrera amplia l'atenció als afectats per les clàusules terra de les hipoteques

Amb l’objectiu de donar un millor serveis als ciutadans i ciutadanes d’Abrera afectats per les clàusules terra de les hipoteques, l’Ajuntament d’Abrera ha ampliat el servei d’assessorament que s’oferia des de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC)amb un servei addicional. El servei entra en funcionament avui 8 de març, i en principi es mantindrà fins el 24 de maig.

 

Així, els veïns i veïnes d’Abrera disposen de dues vies totalment gratuïtes per fer les seves consultes relatives a les clàusules terra: l’OMIC, que funciona els dimarts d’onze a una a l’edifici de l’Ajuntament; i el servei addicional d’assessorament que s’ofereix els dimecres de cinc a set de tarda a les dependències de Promoció Econòmica, a la primera planta del Mercat Municipal. En ambdós casos cal sol·licitar cita prèvia trucant al 93 770 01 02.

 

Per conèixer més detalls sobre aquest nou servei d'assessorament sobre les clàusules terra, a baix d'aquesta pàgina podeu sentir l'entrevista que Ràdio Abrera va emetre el passat dilluns 6 de març amb la regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament d'Abrera, Mónica Torremarin, i l'advocada Sílvia Revella.

 

Xerrada-taller

 

D’altra banda, el proper 29 de març s’ha programat una xerrada-taller a càrrec de la UNAE (Federació Unió Cívica De Consumidors I Mestresses De Casa De Catalunya) a la que s’atendran casos particulars. Només caldrà que els assistents portin tota la documentació referent a les seves hipoteques. L’activitat tindrà lloc a dos quarts de sis de al tarda a la Casa de Cultura d’Abrera.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00