Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

26/10/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats a Abrera del 26 d'octubre al 2 de novembre

Divendres 26 d’octubre

A les set tindrà lloc la trobada mensual d’intercanvi de plaques de cava a L’Hotel d’Entitats organitzada pels Amics de les Xapes d’Abrera.

A les nou del vespre arrencarà el cicle “Abrera riu again en femení” amb el monòleg “Mira mamá, soy cabaretera!” a càrrec de Sil de Castro.

A les onze de la nit hi haurà jam session de jazz i rock a càrrec d’alumnes i professors de l’Escola de Música d’Abrera i músics de la comarca a la Casa de Cultura.

 

Dissabte 27 d’octubre

De dos quarts de dotze a dos quarts d’una es farà un nou taller familiar de dinamització comercial impulsat per l’Ajuntament i l’associació Abrera Comerç, en aquesta ocasió d’elaboració de molinets de vents al bar-vermuteria Capritx Ibèric, a la Rambla del Torrentet 14.

A les set de la tarda torna el Glops: píndoles escèniques amb petits espectacles de teatre, música i titelles de 15 minuts de durada a tres llocs secrets del Rebato. El punt de trobada és el Centre Polivalent.

 

Diumenge 28 d’octubre

De deu a una la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer i els Vikingos del 600 organitzen una nova edició del Viatge Solidari a la plaça de Pau Casals. Cada viatge tindrà un preu d’1 euro i tot el que es recapti es destinarà a la investigació del càncer, i també es vendrà merchandising i loteria de Nadal.

A les sis de la tarda hi haurà el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 29 d’octubre

A dos quarts d’onze es farà una nova sessió de l’activitat de pilates amb nadons al Centre Polivalent.

A les cinc a la Biblitoeca Josep Roca i Bros torna l’activitat per a joves Debat a Bat sobre “El que dius i no dius”.

 

Dimarts 30 d’octubre

A les sis es farà una nova sessió del taller d’arts plàstiques per a nens i nenes de més de 5 anys i les seves famílies al Centre Polivalent.

En el marc de la Castanyada de por!, al Casal de Joves a les sis de la tarda sis hi haurà amb contes de terror a càrrec de la Jordina Biosc.

 

Dimecres 31 d’octubre

A les sis de la tarda a la Casa de Cultura tindrà lloc una nova xerrada de promoció de la salut en aquest cas sobre Hipertensió, a càrrec de l'endocrí Joaquin Ripollès.

En el marc de la Castanyada de por! al Casal de Joves a partir de dos quarts de cinc es farà una castanyada popular, tallers terrorífics per a joves i infants i música en directe a càrrec de l’Escola de Música d’Abrera.

A partir de dos quarts del vuit del vespre i fins a la mitjanit hi haurà Passatge del terror organitzat per la Comissió de Halloween a l’antic edific de Serveis Socials a Sant Hilari.

L’Associació de Veïns de Les Carpes organitza diverses activitats de Halloweeen com ara un concurs de façanes terrorífiques, a les sis hi haurà conte de terrer per a nens i a partir de les set es farà l’activitat “Truc o tracte” per les cases del barri. El punt de trobada serà el Casal Social.

Al Casal Social de Ca n’Amat l’Associació de veïns del barri també celebra Halloween: a dos quarts de sis es farà un taller de cuina infantil de Halloween, a les sis un altre de maquillatge, i a partir de les sis i fins a la una de la matinada hi haurà passatge del terror i festa de halloween.

El 31 d’octubre és el darrer dia per visitar a la Casa de Cultura l’exposició “Pedrolo polièdric”.

 

Divendres 2 de novembre

De quatre a vuit hi haurà Tarda de tennis taula i futbolí al Casal de Joves.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00