Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

 • cartell 8 març 2017
 • Sopar dones 2
 • Sopar dones 1

  + 6

 • Xerrada esmorzar dia dona 2017
 • Flamencoterapia 2
 • Flamencoterapia 1
 • Dia dona 2017 xerrada escriptora
 • Dia dona 2017 lectura manifest2
 • Dia dona 2017 lectura manifest1

DONES I IGUALTAT

7/3/2017

Abrera commemora el Dia de les Dones amb xerrades, tallers, un cinefòrum i la lectura del manifest

El 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones, i a Abrera, des de la regidoria de Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera, amb la col·laboració de les entitats Dones i Futur i Abrera contra la Violència de Gènere, s’han programat tot un seguit d’activitats.

 

Unes activitats que van començar divendres passat amb el Sopar de Dones, i que continuaran aquesta dimarts a dos quarts de vuit del vespre amb el taller de flamencoteràpia “Tacones Cercanos” a càrrec de Maria Jesús Rodríguez.

 

Per demà dimecres dia 8 de març s’han programat diverses activitats: A dos quarts de deu es farà el taller esmorzar “Dones i Salut” per  a les alumnes del Taller de Llengua al Centre Polivalent a càrrec de Metges del Món.

I a la Casa de Cultura, a les sis la Biblioteca Josep Roca i Bros ha organitzat la conferència “El conflicte entre tradició i la contemporaneïtat” amb Najat El Hachmi, autora del llibre “La filla estrangera”, i Pilar Arlándiz, psicòloga especialista en desenvolupament personal i intel·ligència emocional. A les set diversos alumnes de l’Insitut Voltrera llegiran el manifest del vuit de març. I a un quart de vuit del vespre, s’oferirà la xerrada “8 de març: El feminisme com a motor de canvi de les societats” a càrrec de Associació El Safareig.

 

Per dissabte 11 de març s’han programat dos tallers de defensa personal femenina a càrrec de l’instructor Gustavo Baco al Pavelló d’Esports Municipal: a les quatre es farà una sessió per a noies i adolescents de 12 a 17 anys; i a dos quarts de set hi haurà una sessió per a dones a partir de 18 anys. En ambdós casos cal formalitzar inscripció prèvia al departament de Serveis Socials o al Punt d’Informació Juvenil La Garsa, al Casal de Joves.

 

Diumenge dia 12, a dos quarts de set al Centre Polivalent, el Cineclub Emmetcinats i Dones i Futur oferiran un cinefòrum sobre la pel·lícula “Las sufragistas”.

 

I els actes del Dia de les Dones a Abrera es tancaran el dijous 23 de març amb una xerrada organitzada per l’associació Abrera contra la Violència de Gènere: portarà per títol “Pels permiso iguals, per les paternitats responsables” i anirà a càrrec de Bernat Escuder, membre de l’associació Homes Igualitaris.


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00