Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Digues la teva projecte educatiu Abrera
  • Stand projecte educatiu abrera

ENSENYAMENT

7/3/2017

Tothom pot donar la seva opinió a través d'uns qüestionaris en el marc del Projecte educatiu d'Abrera (PeA)

Fins el 31 de març els veïns i veïnes d’Abrera podran omplir un formulari per donar la seva opinió sobre l’educació a Abrera, en el marc del Projecte Educatiu d’Abrera. Es pot fer a través de les bústies ubicades a diversos equipaments municipals com ara l’Ajunatment, la Casa de Cultura, els centres educatius o el Casal d’Avis.

Es tracta d’un procés participatiu que compta amb un Grup Impulsor, format per 18 ciutadans que s’han volgut implicar de forma activa en el projecte. Pel que fa al formulari, s’han de respondre les següents preguntes: “Què et preocupa a nivell educatiu al poble?”, “Què creus que funciona bé a Abrera en relació a l’educació?”, i “Quina proposta faries per millorar l’educació a la vila?”. És completament anònim i només s’ha d’indicar l’edat, diferenciant entre infants menors de 12 anys, joves de 12 a 29 anys, adults de 30 a 64 anys, i majors de 65. Val a dir que aquest formulari també es va poder omplir a l’stand que el Grup Impulsor va posar a la Fira d’Oportunitats organitzada per l'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Abrera el passat diumenge 5 de març a la plaça de Pau Casals.

Fórum Educatiu a la primavera

Fa uns mesos que l’Ajuntament d’Abrera ha impulsat el Projecte educatiu d’Abrera amb la voluntat de desenvolupar la dimensió participativa de l’educació. Una iniciativa que pretén repensar l'educació al municipi des del punt de vista de la ciutadania, avançant cap a una Vila Educadora.

El passat mes de novembre es va celebrar una jornada de presentació del Projecte a la que els veïns i veïnes van poder dir la seva expressant inquietuds, idees i propostes sobre l’educació a Abrera. D’aquesta jornada en va sortir el Grup Impulsor. Les persones interessades en afegir-se a aquest grup ho poden fer contactant a través del correu electrònic pea@ajuntamentabrera.cat i podran participar al Fórum Educatiu d’Abrera que és previst celebrar durant la primavera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00