Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

5/10/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera del 5 al 12 d'octubre

Divendres 5 d'octubre

A les deu del matí es farà la xerrada "La meva salut" al Casal d'Avis, a dos quarts de dotze hi haurà un nou taller de Mamifit Embaràs al Centre Polivalent i a la tarda, a dos quarts de sis es farà el Taller del perdó al Casal d'Avis. A les sis es farà l'espectacle infantil "El quadre que balla" amb la companyia Una Mika i a les set hi haurà la xerrada Art de la natura i patrimoni a la Casa de Cultura i Mamifit Postpart al Centre Polivalent.

  

Dissabte 6 d'octubre

A les deu del matí es farà un taller de Reiki al Casal d'Avis i la Sortida al Teatre Tívoli per veure l'obra "La jaula de las locas"

 

Diumenge 7 d'octubre

A les deu del matí es donarà el tret de sortida de la Caminada de la Gent Gran amb sortida des de la plaça Pau Casals, a dos quarts d'onze també s'encetarà l'excursió per Ca n'Amat amb sortida des del Casal del barri. A les dotze a l'Auditori del Centre Polivalent la companyia Campi qui pugui representarà una nova obra de La Xarxa amb "La Blancaneus". A la una hi haurà botifarrada popular al Casal Ca n'Amat i  ales sis de la tarda hi haurà Ball de diumenge al Casal d'Avis.

   

Dilluns 8 d'octubre

A dos quarts d'onze del matí es farà una nova sessió de Pilates amb nadons al Centre Polivalent. A les cinc de la tarda es farà una nova activitat dins el marc del Bibliolab amb el "CreART" i a dos quarts de sis es farà un nou cicle de massatges amb nadons també al Centre Polivalent.

    

Dimarts 9 d'octubre

A les sis de la tarda a la Sala d'Estudis del Centre Polivalent es farà una taller d'arts plàstiques.

 

Dimecres 10 d'octubre

A les nou del matí a l'edifici del Mercat Municipal es farà el taller "El viatge emocional d'emprendre". I a les onze un de postpart al Casal d'Avis i d'Educació Maternal.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00