Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Salut mental

SALUT

1/10/2018

Aquesta setmana es dòna el tret de sortida als actes del Mes de la Salut Mental d'Abrera 2018

A l'octubre es celebra el Mes de la Salut Mental d'Abrera i des de l'Ajuntament d'Abrera es vol donar visibilitat i suport a les persones afectades per alguna malaltia mental. Per això s'han programat tot un seguit d’activitats al llarg del mes, adreçades als malalts i també a les famílies i a la resta de la ciutadania. El dimecres 10 d’octubre s'organitzarà la xerrada “Depressió i alcoholisme”, que tindrà lloc a les sis de la tarda a la Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 17), a càrrec de la psicòloga Maria Roser Parellada. La xerrada és gratuita.

Els dijous 11 i 18 d'octubre a les 17 hores es farà un taller d’Educació emocional per a nens i nenes, que tindrà lloc a la Biblioteca Josep Roca i Bros (Federico Garcia Lorca, 17) a càrrec de Maite Deamo.

La Casa de Cultura també acollirà, el dimecres 24 d'octubre a les 18 hores, la xerrada i presentació del llibre “Dormo molt”.

 

Durant tot el mes d’octubre podeu visitar l’aparador cultural a la Biblioteca Josep Roca i Bros dedicat a la Salut Mental. A més, tots els dilluns del mes a Ràdio Abrera al punt de les dues del migdia a l'espai de L'Entrevista del Dia emetem diferents entrevistes amb els participants del mes de la Salut Mental d’Abrera.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00