Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Imatge presentació de propostes

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

22/9/2018

Aquest dimarts 25 de setembre es farà una sessió informativa sobre el procés de Pressupostos Participatius 2018 d'Abrera

Totes les persones interessades en el projecte dels Pressupostos Participatius 2018 poden assistit aquest dimarts 25 de setembre, a les 20h a la sessió informativa que des de l'Ajuntament d'Abrera es durà a terme a la Casa de Cultura d'Abrera. Fins el 10 d'octubre romandrà obert el termini perquè els veïns i veïnes d’Abrera presentin la seva proposta de projecte Poden participar persones de més de 16 anys que visquin a Abrera, formin part d’una associació, o tinguin un comerç o empresa al municipi.

 

Es pot presentar una proposta per participant (persona física, associació o empresa, i el cost màxim del projecte proposat és de 40.000,00 €, més IVA. Des d’avui i fins el 10 d’octubre es podrà presentar el “Formulari de presentació de propostes” presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, l’OAC, o per via telemàtica a través del web municipal, ajuntamentabrera.cat. Per a resoldre dubtes o fer consultes s’ha habilitat l’adreça de correu electrònic abreraparticipa@ajuntamentabrera.cat i també es pot trucar al telèfon 93 770 03 25 extensió 1114, que correspon a l’àmbit de Participació Ciutadana. També es pot trobar tota la informació a la secció Abrera Participa de la pàgina web de l’Ajuntament.

 

Recordem que els pressupostos participatius és un procés participatiu mitjançant el qual els veïns i les veïnes d’Abrera proposaran, debatran i decidiran el destí de 150.000,00 € de la partida d’inversions dels pressupostos municipals 2018, és a dir, obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques o equipaments d’edificis entre d’altres. La ciutadania presentarà projectes, aquells que reuneixin els requisits establerts passaran a la fase de votació i entre tots es triarà i decidirà els que es duran a terme.

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00