Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

21/9/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera del 21 al 28 de setembre

Dissabte 22 de setembre

A dos quarts de dotze es farà un nou taller infantil i familiar de dinamització comercial de l’Ajuntament i Abrera Comerç. En aquesta ocasió es podran fer estels de paper a la Ferreteria Scorpio, al passeig de l’Església número 5.

De dotze a dues, al Parc de Can Morral hi haurà activitats de circ per a infants i les seves famílies.

A dos quarts de set de la tarda, al gimnàs municipal, l’entitat Pas a Pas balls de saló organitza una jornada de portes obertes per a tothom a partir de 5 anys.

En el marc del Setembre Musical 2018, a les deu de la nit a la Casa de Cultura, actuarà la banda valenciana Reina Roja que presentarà el seu darrer treball discogràfic “Sankara” de fusió de flamenc-pop contemporani.

 

Diumenge 23 de setembre

A les sis de la tarda es farà el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 24, dimarts 25 i dimecres 26 de setembre

De dos quarts d’onze a dos quarts de tres es farà una activitat de descoberta del Casal de Joves a càrrec dels estudiants de primer d’ESO de l’Institut Voltrera que realitzaran una gimcana per conèixer els diferents serveis que s’ofereixen i un taller de tècniques d’estudis.

 

Dimarts 25 de setembre

A les vuit del vespre a la Casa de Cultura, tindrà lloc l’acte de presentació a la ciutadania del procés dels Pressupostos Participatius 2018 de l’Ajuntament.

 

Dimecres 26 de setembre

A la Biblioteca Josep Roca i Bros, a les cinc de la tarda tindrà lloc el BiblioLab “SuperHerois” adreçat a nens i nenes de 4 a 10 anys.

 

Dijous 27 de setembre

A les cinc de la tarda la companyia Els Illets explicarà Contes a la vora del foc per a infants a partir de 7 anys a la Biblioteca Josep Roca i Bros.

A les cinc al Casal de Joves hi haurà tarda de videoconsoles dedicada al joc “Street Fighter”.

 

Divendres 28 de setembre

A les set de la tarda arrencarà la I Fira Gastronòmica Els Porrons d’Abrera, que durant tot el cap de setmana ompliarà el Parc de Can Morral i el barri del Rebato.

A les deu de la nit l’Escola Municipal de Música organitzarà una jam session de jazz i rock al bar de la Piscina Municipal d’Estiu.

 

Inscripcions activitats Setmana de la Gent Gran

Del dilluns 24 al divendres 24 de setembre de nou a una i de cinc a vuit al Casal d’Avis es podran formalitzar les inscripcions per als tallers i les activitats programades de l’1 al 7 d’octubre en el marc de la Setmana de la Gent Gran d’Abrera.

Mentre que dilluns 24, dimarts 25 i dimecres 26, de sis a vuit, es podran fer les inscripcions per la Caminada de la Gent Gran que tindrà lloc el diumenge 7 d’octubre.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00