Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Imatge presentació de propostes

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

20/9/2018

Des d'avui es poden presentar propostes de projectes per als Pressupostos Participatius 2018

Avui s’obre el termini perquè els veïns i veïnes d’Abrera presentin la seva proposta de projecte per als Pressupostos Participatius 2018 de l’Ajuntament d’Abrera. Poden participar persones de més de 16 anys que visquin a Abrera, formin part d’una associació, o tinguin un comerç o empresa al municipi.

 

Recordem que els pressupostos participatius és un procés participatiu mitjançant el qual els veïns i les veïnes d’Abrera proposaran, debatran i decidiran el destí de 150.000,00 € de la partida d’inversions dels pressupostos municipals 2018, és a dir, obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques o equipaments d’edificis entre d’altres. La ciutadania presentarà projectes, aquells que reuneixin els requisits establerts passaran a la fase de votació i entre tots es triarà i decidirà els que es duran a terme.

 

Es podrà presentar una proposta per participant (persona física, associació o empresa, i el cost màxim del projecte proposat és de 40.000,00 €, més IVA. Des d’avui i fins el 10 d’octubre es podrà presentar el “Formulari de presentació de propostes” presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, l’OAC, o per via telemàtica a través del web municipal, ajuntamentabrera.cat. Per a resoldre dubtes o fer consultes s’ha habilitat l’adreça de correu electrònic abreraparticipa@ajuntamentabrera.cat i també es pot trucar al telèfon 93 770 03 25 extensió 1114, que correspon a l’àmbit de Participació Ciutadana. També es pot trobar tota la informació a la secció Abrera Participa de la pàgina web de l’Ajuntament.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00