Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Setembre Musical Abrera 2018

ACCIÓ CULTURAL I PATRIMONI

14/9/2018

Hirundo Maris, Reina Roja i Amazing Gospel actuaran al Setembre Musical 2018 que arrenca aquest dissabte

 

 

Del 15 al 29 de setembre de 2018 la Casa de Cultura (erà l’escenari dels concerts del Setembre Musical. Des l’Ajuntament d’Abrera s'organitza aquest cicle, programat pels dissabtes 15, 22 i 29 de setembre a les 22 hores. Comptarà amb les actuacions dels grups Hirundo Maris, Reina Roja i Amazing Gospel.

 

HIRUNDO MARIS

15 de setembre. Dissabte. 22h. Casa de Cultura

Proposen un viatge musical a través de la geografia i del temps. Tot alternant pàgines de la música tradicional (melodies sefardites, catalanes, espanyoles, cèltiques i noruegues) amb composicions pròpies, creant un univers sonor i poètic eminentment personal, barrejant amb una sorprenent naturalitat les pràctiques musicals adquirides al llarg de la seva carrera amb una diversitat excepcional que abraça totes les músiques.

 

REINA ROJA

22 de setembre. Dissabte. 22h. Casa de Cultura

Una banda autogestionada i independent de flamenc-pop contemporani. Les seves cançons no es lliguen a un estil concret, però si a un missatge humanista imprescindible. Original de València, està liderada per María Briones a la veu i el productor i percussionista Rafa Villalba. Els acompanya a la guitarra flamenca Manuel Reyes. Combinen el flamenc, la cobla i qualsevol música del món que els captivi sense oblidar les seves arrels mediterrànies.

 

AMAZING GOSPEL

29 de setembre. Dissabte. 22h. Casa de Cultura

Un cor de música gospel de la Xarxa Gospel de Catalunya dirigit pel director Manel Garcia. Les seves actuacions sempre van destinades a un fi benèfic. Amb seu a Esparreguera, té cantaires de diferents poblacions del Baix Llobregat, l’Anoia, l’Alt Penedès i el Vallès Occidental. Va iniciar la seva activitat l’octubre de 2011 amb uns 50 cantaires i des d’aquell moment el cor no ha parat de créixer; actualment consta de 85 integrants. Les ganes, la passió, el sentiment, i sobretot l’amor per la música fa que cada assaig, cada actuació, cada petita col·laboració es transformi en un esdeveniment únic.

 

Venda d’entrades i abonaments

La venda d’entrades i abonaments pel cicle de concerts es podran adquirir a la Casa de Cultura el mateix dia de les actuacions a partir de les 21.30 h. Poden acollir-se als preus reduïts els majors de 60 anys, menors d’11 a 18 anys, ciutadans en situació d’atur, veïns i veïnes amb disminució o amb carnet de la Biblioteca. 

Entrada General 4,30 € 
Entrada Reduïda 2,55 €
Abonament General 10,30 € 
Abonament Reduït 6,15 € 
Menors de 0 a 10 anys: Entrada Lliure

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera us convidem a gaudir dels concerts del Setembre Musical d'enguany!

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00