Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • locutors radio abrera 2018-2019

RADIO ABRERA

17/9/2018

La programació 2018-2019 al complet a partir d'avui amb els nostres col·laboradors

A partir d’avui dilluns 17 de setembre la graella de Ràdio Abrera es completa amb la incorporació dels programes dels nostres col·laboradors. A Fórmula Matí, La Música i Tu i El Top, que els oferirm de dilluns a divendres, a partir de les set cada dia podreu gaudir a la sintonia de Ràdio Abrera d’una àmplia varietat d’estils musicals.

 

Lima-Limón! canvia de dia i ara l’Óscar Navarro i la Raquel Moreno repassaran tota l’actualitat musicals els dimecres de set a nou. A més, els dilluns a les set, tindrem la millor selecció musical a la Fórmula Lima-Limón!

Els dilluns continua a la graella el Rock i Punt conduït pel Txema Vo de vuit a nou, el Puro Indie amb l’Ainoa Longbottom de deu a onze, i a partir de les onze i fins a la mitja nit el Remember The Time.

Dimarts de set a nou l’equip de #BigRàdio oferirà la seva millor fórmula musical amb aquest nou dia d’emissió. Continuen el Cocodril Club i l’Albert Malla els dimarts i dimecres de nou a deu, també els dimarts a les deu de la nit Noche Urbana amb Santi Cámara i els dimecres també deu a onze, una hora del millor jazz de la mà del Miquel Tuset i el seu Jazz Club de Nit.

Dijous a les set Dj Alfred Delgado continuarà repassant el millor de la música dels 80’s a Fiebre 80’s, seguit del Ruta 66 amb Pitu Dos Santos a les nou, i el Sonido Remember de Dj Rufo a partir de les deu.

Mentre que els divendres de set a vuit la Sonia Fraile continua al capdavant del Music.cat, Dj Xavi Sánchez repassa el millor del house els divendres de nou a deu a In the House i els dissabtes a partir de les onze de la nit amb In the Dark House. The Routine Radio amb Aitor De Mena, Dj Unique i Paul Houle continua a la graella els divendres de deu a onze i els dissabtes a la mateixa hora Marcos Alonso estarà al capdavant del Power FM Radio.

Podeu consultar la graella i veure les fotos i la informació dels diferents programes fent clic aquí.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00