Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Segona reunió Grup Motor dels Pressupostos Participatius 2018
  • Segona reunió Grup Motor dels Pressupostos Participatius 2018

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

13/9/2018

El Grup Motor valida per unanimitat les bases dels Pressupostos Participatius 2018 de l'Ajuntament d'Abrera

 

La Sala de Plens de l'Ajuntament d'Abrera ha acollit aquest dimecres 12 de setembre la segona sessió del Grup Motor dels Pressupostos Participatius 2018, després de la sessió constitutiva realitzada el 3 de setembre passat. A la reunió, el Grup Motor va validar per unanimitat les bases dels pressupostos participatius, mentre que a la primera trobada es va explicar als/les assistents el funcionament i l'objectiu del grup. També es van resoldre dubtes i preguntes dels participants a la sessió i van poder exposar les seves opinions.

 

El Grup Motor dels pressupostos participatius d’enguany actua en el marc del procés participatiu anomenat “Pressupostos participatius 2018”; i està integrat per l'Alcalde, el Secretari, 7 representants dels grups polítics municipals (1 per grup), 4 representants del teixit associatiu del municipi i 3 representants de la ciutadania.

 

El grup s’encarrega de fomentar la participació ciutadana, garantir i dinamitzar el procés dels pressupostos participatius i s’encarrega de fer-ne el seguiment, revisa tot el procés i vetlla per la transparència i el bon funcionament. El Grup Motor té un caràcter informatiu i consultiu.

 

Més informació a la secció Abrera Participa! del web municipal www.ajuntamentabrera.cat.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00