Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • cursos català 2018-2019
  • cartell cursos català 2018-2019

EDUCACIÓ

12/9/2018

El Servei de Català obre la matrícula pels cursos de català que s'oferiran a Abrera durant el curs 2018-2019

El Servei Local de Català d’Abrera obre avui la matriculació per als cursos de català per a adults del curs 2018-2019. Com cada any, el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció en els nivells Inicial, Bàsic i Elemental, i per a les que volen escriure'l adequadament en els nivells Intermedi i Suficiència. Concretament, en el cas d'Abrera, aquest curs s'impartiran dos cursos de nivells inicial i suficiència.

 

Els cursos segueixen els programes de llengua catalana per a l'ensenyament d'adults de la Direcció General de Política Lingüística  i els programes s'estructuren a partir dels nivells establerts en el Marc europeu comú de referència per a les llengües. La metodologia i l'enfocament dels cursos de català per a adults és comunicativa per tasques, és a dir, els alumnes aprenen dins i fora de l'aula a partir de situacions comunicatives reals en què la llengua és fonamental per comunicar-se. Això vol dir que la llengua que s'aprèn és la que es necessita en cada situació de la vida i s'aprèn correctament, per tal de sentir-se del grup tant com sigui possible. Algunes activitats s'han de resoldre individualment, però també n'hi ha que s'han de resoldre en parella o col•laborativament.

 

L'alumne pot matricular-se en un curs fent la prova de nivell o presentant un certificat d'un nivell inferior. El fet d'acabar un nivell i superar la prova permet l'obtenció d'un certificat de coneixements de català oficial equivalent al de la Direcció General de Política Linguïstica.

 

Els tràmits es podran realitzar als matins de dilluns a divendres de deu a una fins el 21 de setembre, i els dimecres 12 i 19 de setembre també de quatre a set. Cal adreçar-se al carrer dels Rosers número 1, trucar al 93 770 47 32 o enviar un correu electrònic a l’adreça abrera@cpnl.ca. També es pot consultar el Facebook del Servei Local de Català d’Abrera al perfil @slabrera o el web https://www.cpnl.cat

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00