Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

7/9/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera del 7 al 13 de setembre

Dissabte 8 de setembre

A dos quarts de dotze es farà un nou taller gratuït de dinamització comercial promogut per l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris i Comerciants Abrera Comerç: en aquesta ocasió es podrà realitzar un taller infantil i familiar de manualitats per construir vaixells de vela a l’establiment Bambi Moda Infantil, a l’Avinguda Generalitat 33 d’Abrera.

De dotze a dues, es farà la Festa de Fi d’Estiu sota el títol Globa Holi Festival a la plaça de Pau Casals. A partir de dos quarts de dotze es farà el repartiment de les bosses de pols de colors. Les 1500 primeres seran gratuïtes i es recomana portar roba de color blanc.

També demà a partir de les vuit del vespre al Parc de Can Morral es celebrarà l’Abrera Pride, una festa per commemorar el Dia de l’Orgull LGTBI que el 28 de juny passat es va haver d’ajornar a causa de la pluja. Hi haurà les actuacions de B.Franklin, Versus, Vive y Baila, Dj’s Yogur Griego, #BigCenter, Dj’s #BigTour, Dj’s Neus González i Adrià Soler, i Xtrim.

 

Diumenge 9 de setembre

A les sis de la tarda hi haurà el ball del Casal d’Avis.

Diumenge finalitzarà la temporada 2018 de la Piscina Municipal d’Estiu.

 

Dimarts 11 de setembre

Es celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova a partir de dos quarts de dotze amb la participació de l’Ajuntament i diverses entitats locals.

I a les set el grup Cavall Bernat oferirà un concert d’havaneres a la plaça de Rafael Casanova amb rom cremat per a tothom.

 

Dimecres 12 de setembre

A les cinc hi haurà tarda de tennis taula al Casal de Joves i a dos quarts de set es farà la segona sessió del taller de natura per a infants i famílies.

 

Dijous 13 de setembre

A les cinc de la tarda Moi Aznar explicarà el conte per a nadons “Perquè no surt el sol avui” a la Biblioteca Josep Roca i Bros.

També a les cinc, al Casal de Joves, hi haurà tarda de videoconsola del joc “Wipeout”.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00