Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Bandera LGTBI

IGUALTAT

5/9/2018

El parc de Can Morral acollirà dissabte l'Abrera Pride, una festa per commemorar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

El Parc de Can Morral acollirà aquest dissabte 8 de setembre de les 20.00 h a les 03.00 h la festa Abrera Pride, un esdeveniment que es va haver d'ajornar a causa de la pluja el 28 de juny passat per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI! Des de l’Ajuntament d’Abrera s'impulsa l'Abrera Pride amb l'objectiu principal d'impulsar les polítiques d’igualtat de gènere, sensibilitzar a la ciutadania envers la igualtat de gènere, i propulsar la transversalitat de gènere.

 

La festa comptarà amb les actuacions de B. Franklin, Versus, Vive y Baila, DJ's Yogur Griego, #BigCenter,  DJ's #Big Tour, DJ's Neus Gonzalez & Adrià Soler i Xtrim. L'actuació prevista dels Dj's The Tripletz s'ha anulat per problemes interns en el grup. 

 

Abrera és un poble lliure, obert i amb consonància amb tots i totes els nostres veïns i veïnes. Com a municipi defensem la Llei 11/2014 que garanteix els drets LGTBI i lluita per erradicar l’LGTBIfòbia. Pretenem desenvolupar i garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trangèneres i intersexuals i evitar situacions de discriminació i violència, per assegurar que podem viure amb diversitat sexual i afectiva en plena llibertat. 

 

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00