Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Obres Santa Maria Vilalba
  • Obres Santa Maria Vilalba 1

OBRES I SERVEIS

3/9/2018

Ja està en marxa la construcció de la nova rotonda del barri abrerenc de Santa Maria de Vilalba

L'objectiu d'aquestes obres és millorar Abrera, vetllar per la seguretat dels veïns i veïnes i millorar la xarxa de mobilitat per als escolars. Per això s'estàn realitzant les obres de la nova rotonda del barri de Santa Maria de Vilalba, així com la instal·lació d'una nova parada de bus amb una zona d'espera totalment segura. Com a mesura provisional es reubicarà la parada de bus així com diferents modificacions en els moviments de trànsit habituals.

 

Aquest mes de setembre des de la regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Abrera es farà una exposició i explicació pública on es detallarà la informació del projecte així com els terminis i les fases de l'obra per mantenir a tots els afectats i afectades informats en tot moment.

 

Respecte a tots els/les escolars usuaris/es de la línia de bus s’informarà a les famílies de l'agenda i afectació de les obres amb una parada de bus provisional on podreu consultar en tot moment tant els horaris com de les modificacions provisionals.

 

Des de l'Ajuntament d’Abrera recomanen als veïns i veïnes afectats que prestin atenció a les senyalitzacions provisionals d'obres i es prega que disculpin les molèsties que aquesta actuació de millora pugui ocasionar.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00