Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Treballs de millora al parc del Castell de Voltrera d'Abrera
  • Treballs de millora al parc del Castell de Voltrera d'Abrera
  • Treballs de millora al parc del Castell de Voltrera d'Abrera

    + 1

  • Treballs de millora al parc del Castell de Voltrera d'Abrera

OBRES I SERVEIS

30/8/2018

Les obres de millora del parc del Castell de Voltrera del barri de Can Vilalba d'Abrera ja estan enllestides

Actualment els treballs de millora executats en les darreres setmanes al parc del Castell de Voltrera ja s'han finalitzat. Aquestes obres consistien en la creació d'un mur de contenció de terres del talús que hi ha al costat d'aquest parc i, al mateix temps, s'han instal·lat uns gabions metàl·lics amb pedres al seu interior per tal de contenir de manera correcta i segura aquestes terres.

 

A més, aquests gabions han permès la creació d'una espècie de bancs per als veïns i veïnes que vulguin descansar o prendre la fresca en aquest espai emblemàtic del municipi.

 

A banda, altres actuacions que s'han realitzat al parc del Castell de Voltrera d'Abrera han estat la instal·lació d'una tanca perimetral de fusta per tal que els infants no puguin sortir al carrer dels voltants; també s'ha creat un nou pas de vianants davant de la porta d’accés, s'han habilitat les voreres per a persones amb mobilitat reduïda i s'ha dotat al parc de bancs i papereres que fins al moment no hi havia.

 

Per últim, s'han creat uns dobles espais i uns talussos per aguantar les terres, ja que el parc feia una mica de pendent i s'ha anivellat tot el terreny. El parc del Castell de Voltrera ha guanyat molt amb aquestes darreres actuacions i els/les usuaris/es hi notaran les millores.

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00