Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Busquem un nou Administratiu/va per l'Ajuntament d'Abrera

OFERTA FEINA

28/8/2018

Fins aquest dimecres es poden presentar les candidatures per a l'oferta de feina d'un/a auxiliar administratiu/va

Des de l’Ajuntament d’Abrera s'ha obert un nou procés de selecció per a la contractació temporal d'un/a administratiu/va i la constitució d'una borsa de treball. El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el dimecres 29 de setembre 

 

Les funcions bàsiques a desenvolupar són, entre d’altres, col·laborar en la tramitació dels expedients de l’àmbit d’adscripció i fer el seguiment dels mateixos d’acord amb les directrius i els procediments establerts.

 

Haurà de recopilar els antecedents documentals i obtenir la informació necessària per a l’execució dels tràmits i expedients de l’àmbit d’adscripció.

 

També atendrà al públic personalment i telefònicament en totes aquelles qüestions de l’àmbit d’adscripció per a la que estigui facultat/ada i haurà de mantenir actualitzades les bases de dades de l’àmbit d’adscripció així com les dades relatives als indicadors i les incidències del servei per tal d’elaborar les estadístiques corresponents.

 

I, per últim, haurà de vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, d’acord amb els procediments establerts per l'ajuntament i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

 

Titulació mínima requerida

Les persones interessades han d’estar en possessió o en condicions d’obtenir el títol d’ESO, Graduat Escolar o FP de primer grau o estar en condicions d’obtenir-lo en la data de termini de presentació d’instàncies.

 

També és necessari tenir el nivell suficiència de català (C1) (anterior nivell de suficiència de català C) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment, com a equivalent.

Els/les interessats/des que desitgin formar part de les convocatòries hauran de presentar la seva sol•licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores ( i en horari d'estiu també els dimecres de 16.30 hores a 19.00 hores). El document de sol•licitud es facilitarà a les dependencies municipals.

 

Trobareu tota la informació relacionada amb aquestes convocatòries a la secció d’Oferta d’Ocupació Pública.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00