Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • equip ràdio abrera 2018-2019
  • Graella programació Ràdio Abrera 2018-2019
  • graella serveis informatius ràdio abrera 2018-2019

RÀDIO

31/8/2018

Tota la informació i la millor música a la nova temporada de Ràdio Abrera que arrenca el 3 de setembre

A Ràdio Abrera engeguem el proper dilluns 3 de setembre la nova temporada 2018-2019 . Una nova temporada a la que continuem apostant per la informació de proximitat acompanyada de la millor fórmula musical.

 

Banner Ràdio Abrera arrenquem temporada 2018-2019

 

La informació, peça clau

En aquesta línia, mantenim els nostres espais dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera.

 

 Serveis Informatius Ràdio Abrera Óscar Navarro i Anabel Gómez

 

De dilluns a divendres, l’Óscar Navarro i l’Anabel Gómez portaran tota l’actualitat local i del Baix Llobregat Nord a través dels butlletins “Abrera Informació” cada hora, des de les vuit del matí i fins a les vuit del vespre tot just després dels butlletins de Catalunya Informació que oferim gràcies a la col·laboració amb la Xarxa Audiovisual Local fins les deu de la nit. I a les dues, “L’Entrevista del Dia”, per tractar els temes més destacats a fons, i amb espais mensuals dedicats al Servei Municipal de Mediació, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, la Biblioteca Josep Roca i Bros, el Cabalbaix amb els “Contes pel bon rotllo” o el Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament d’Abrera entre d’altres.

 

Els caps de setmana i festius tindrem informació tant local com general. Cada hora, des de les vuit del matí fins les deu de la nit, connectem amb els butlletins de Catalunya Informació, seguits de "L'Agenda” amb totes les activitats lúdico-culturals que s'organitzen al Baix Llobregat Nord, i a les dues del "Resum de la Setmana", amb les notícies més destacades dels darrers set dies en forma de titulars.

 

La programació informativa es completa amb la retransmissió en directe dels plens municipals de l’Ajuntament d’Abrera, l’emissió de l’informatiu comarcal “A 5 Bandes” els divendres a dos quarts de nou del vespre, i l’emissió de programes especials com ara el seguiment de jornades electorals o l’espai “El Meu Ajuntament”.

 

Els nostres programes

El 3 de setembre també arrenquen els principals programes de la graella de Ràdio Abrera, que s’emeten de dilluns a divendres:

 

 Fórmula Matí Ràdio Abrera Jordi QuintanaLa Música i Tu Ràdio Abrera Gemma VilallongaEl Top Ràdio Abrera Jordi Bosquet

 

De vuit a una a "Fórmula Matí", Jordi Quintana condueix cinc hores de programa en directe amb una gran selecció musical en castellà i català, seguiment puntual de l’actualitat i sortejos. D’una a quatre de la tarda es pot viure un migdia diferent amb Gemma Vilallonga i “La Música i Tu”, que combina els èxits d’ara i de sempre, amb espais d’oci i cultura, i la interacció amb els oients que poden fer les seves dedicatòries i peticions musicals. I de quatre a set de la tarda un històric, “El Top” amb Jordi Bosquet, amb el repàs dels èxits que més sonen en el panorama del pop i el dance, nacional i internacional.

 

El 17 de setembre, més!

D’altra banda, a partir del 17 de setembre la graella de la nova temporada de Ràdio Abrera s’ampliarà a partir de les set de la tarda i també les nits del caps de setmana amb els programes dels nostres col·laboradors.

En breu els informarem de tots els programes que podreu sentir en la sintonia de Ràdio Abrera, com sempre al 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de la nostra aplicació per a mòbils i tauletes.

També podeu sentir tots els programes emesos durant la temporada a la secció “A la carta” de la nostra web i la nostra app.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00