Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Obres millora Sala Municipal_1010060
  • Obres millora Sala Municipal_1000497
  • Obres millora Sala Municipal_1010062

    + 2

  • Obres millora Sala Municipal_1010064
  • Obres millora Sala Municipal_1010066

OBRES I SERVEIS

27/8/2018

Els treballs de reforma i millora de la Sala Municipal continuen a bon ritme

Amb aquesta actuació, la més important a l’equipament cultural municipal des de la seva inauguració l’any 1983, des de l'Ajuntament d'Abrera s'està rehabilitant totes les instal•lacions de la sala cultural.

 

La configuració final de la Sala Municipal, amb la platea a la planta baixa, i l’amfiteatre a la planta primera es mantindrà. Es rehabilitarà la platea de la sala, amb la renovació de totes les butaques i millorem els revestiments. L’escenari comptarà amb un paviment nou i es millora l’equipament escènic. Pel que fa als camerinos, es fa una reorganització, que afavoreix la utilització d’aquest espai per parts dels actors i actrius i usuaris d’aquestes instal·lacions. També es rehabilitarà la coberta i revestiments verticals laterals de l’edifici, dotant-la d’un nou revestiment de xapa metàl·lica, amb un millor sistema d’aïllament. D’aquesta manera s’elimina la coberta i revestiments verticals laterals de fibrociment existents.

 

Actualment s’està realitzant la façana i la coberta interior i s’està construint el fals sostre interior. Els treballs que ja han estat executats consisteixen en les noves instal·lacions, buidar la caixa escènica, ja estan fets els vestidors que s’han remodelat i s’ha canviat el magatzem per tal que els usuaris de la sala tinguin més vestidors, separats per a dones i homes i que aquests comptin també amb dutxes, una millora que demanaven els usuaris de la sala i participants dels actes que s’hi feien.

 

Properament es podran observar més canvis: a la façana s’ha col·locat una estructura on s’hi enclavarà el nou 'emplacat' exterior i a la part superior es pot observar una nova petita construcció, on hi haurà les màquines d’instal·lacions. 

 

El cost total de les obres de reforma i millora de la Sala Municipal d'Abrera és de 635.861,05 €, IVA inclòs. 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00