Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • "Viu l'estiu!" a la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera
  • "Viu l'estiu!" a la Piscina Municipal d'Estiu d'Abrera
  • Cartell radio abrera piscina

RÀDIO

7/8/2018

Durant el mes d'agost, el programa "Viu l'Estiu" el farem en directe des de la Piscina Municipal d’Estiu. Vine i refresca't amb nosaltres!

Els quatre dimarts del mes d’agost, el programa “Viu l’Estiu” de Ràdio Abrera, conduït per la Gemma Vilallonga, deixarà els estudis del carrer de Casamada 14 i anirà a la Piscina Municipal d’Estiu d'11h a 14h, amenitzant l’estiu tant als usuaris i usuàries de l’equipament, com a tots aquells oients que sintonitzin amb nosaltres des del qualsevol dels nostres canals.

A banda del "Viu l'Estiu" que emetem de dilluns a divendres de 10h a 14h, la programació d’estiu de Ràdio Abrera compta amb els programes “Fórmula Migdia”, el “Megatop” amb el Jordi Bosquet i el “Lima-Limón Fresh!” amb l'Óscar Navarro, tot plegat acompanyat dels diferents espais dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera com ara els butlletins “Abrera Informació” de dilluns a divendres de 10h a 19h cada hora després dels butlletins de Catalunya Informació i el “Resum de la Setmana” dissabte i diumenge a les 14h.

 

La nova temporada, a partir del 3 de setembre

El dilluns 3 de setembre des de Ràdio Abrera arrencarem la nova temporada 2018-2019, on continuarem apostant per la informació com a peça clau amb els  butlletins “Abrera Informació” de dilluns a divendres de les vuit del matí fins a les vuit del vespre, amb els principals temes tractats a fons a les dues a “L’Entrevista del Dia”. I els caps de setmana i festius, cada hora tornarà “L’Agenda” amb el repàs de totes les activitats lúdico-culturals i continuarem amb el “Resum de la Setmana” al punt de les dues. També tornaran els nostres programes habituals: de vuit a una “Fórmula Matí” amb Jordi Quintana; d’una a quatre de la tarda la Gemma Vilallonga conduirà “La música i tu”; i de quatre a set, “El Top” amb Jordi Bosquet. I a mitjans de setembre s’incorporaran els nostres col·laboradors.

 

Sintonitzan’s

Ens podeu sintonitzar en directe al 107.9 de l'fm, a internet a radioabrera.cat i a l'aplicació de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. O bé podeu recuperar tots els nostres programes visitant la nostra programació “A la carta” a radioabrera.cat i a la nostra aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00