Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Nous cursos formatius de Promoció Econòmica d'Abrera

PROMOCIÓ ECONÒMICA

27/7/2018

El departament de Promoció Econòmica d'Abrera programa noves propostes formatives per l'últim trimestre de l’any

L’objectiu és un oferir un ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del municipi. Des de l’Ajuntament d’Abrera han planificat diversos cursos que tenen un alta demanda d’ocupació en el mercat de treball actual per tenir un major èxit d’inserció.

 

Si estàs aturat o aturada aprofita aquesta oportunitat per a millorar les teves competències professionals i així augmentar les teves possibilitats de trobar una feina.

 

Els cursos que s'oferiran durant el darrer trimestre de l’any són els següents:

  • Especialistes en neteja de superfícies curs de 230 hores (150 hores teòriques i 80 hores de pràctiques en empreses). Inici el 24 de setembre.
  • Auxiliar de magatzem curs de 230 hores (150 hores teòriques, 30 hores de carretilles i 80 hores de pràctiques en empreses). Inici 17 de setembre.
  • Curs de carnisseria de 202 hores (70 hores teòriques, 70 hores pràctiques de tall i 52 hores de pràctiques en empresa). Inici durant el més d’octubre.
  • Curs de verificadors industrials de 100 hores de duració i amb pràctiques a l’aula. Inici al novembre.

Per aquelles persones que vulguin acreditar els seus coneixements informàtics, també es faran cursos per preparar l’ACTIC (Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació) de nivell I i nivell II i un curs per aprendre a utilitzar el mòbil en la recerca de feina al mes de novembre.

 

Si estàs interessat/da pots emplenar la pre-inscripció directament al Departament de Promoció Econòmica en horari d’atenció al públic, ubicat a la primera planta del mercat municipal, de dilluns a divendres de 9h a 14 h. Per a més informació també us podeu adreçar mitjançant correu electrònic a promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat o per telèfon al 937700102.

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00