Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Gemma Vilallonga loctutora radio abrera viu l'estiu

RÀDIO ABRERA

28/7/2018

Aquest estiu… refresca’t amb nosaltres! Consulta la nostra programació durant el mes d’agost

Aquest dilluns 30 de juliol encetem la segona fase de la nostra programació d’estiu. De dilluns a divendres, de deu a dues la Gemma Vilallonga conduïrà el programa “Viu l’Estiu” amb la música més variada que els oïents podran triar, i amb edicions especials els dimarts 7, 14, 21 i 28 d’agost, en que emetrem aquest programa des de la Piscina Municipal d’Estiu. Vine a veure’ns i participa!

De dues del migdia a cinc de la tarda els oferim la millor selecció musical a la nostra “Fórmula Migdia”, i el Jordi Bosquet continuarà amb la seva marxa en una versió reduïda de dues hores, “El Megatop” de cinc a set de la tarda.

Finalment, de set a vuit, la música més refrescant de l’estiu a l’edició diària de “Lima Limón Fresh!” amb l’Óscar Navarro.

I la resta d’hores, la millor selecció musical a la “Fórmula Estiu” de Ràdio Abrera.

 

Escolta la falca de la programació d'estiu de Ràdio Abrera

 

També a l'agost, la informació més propera

Tot plegat, acompanyat dels diferents espais que els oferim des dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera: de dilluns a divendres butlletins cada hora des de les deu del matí fins les set de la tarda, després dels butlletins de Catalunya Informació que arrenquen a les vuit del matí i finaltzen a les deu e la nit. I dissabte i diumenge, a les dues, el “Resum de la Setmana”.

 

La nova temporada, a partir del 3 de setembre

El dilluns 3 de setembre arrencarem la nova temporada 2018-2019 de Ràdio Abrera, a la que continuarem apostant per la informació com a peça clau amb els  butlletins “Abrera Informació” de dilluns a divendres de les vuit del matí fins a les vuit del vespre, amb els principals temes tractats a fons a les dues a “L’Entrevista del Dia”. I els caps de setmana i festius, cada hora tornarà “L’Agenda” amb el repàs de totes les activitats lúdico-culturals i continuarem amb el “Resum de la Setmana” al punt de les dues.

També tornaran els nostres programes habituals: de vuit a una “Fórmula Matí” amb Jordi Quintana; d’una a quatre de la tarda la Gemma Vilallonga conduirà “La música i tu”; i de quatre a set, “El Top” amb Jordi Bosquet. I a mitjans de setembre s’incorporaran els nostres col·laboradors.

Sintonitzan’s

Ens podeu sintonitzar en directe al 107.9 de l'fm, a internet a radioabrera.cat i a l'aplicació de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils. O bé podeu recuperar tots els nostres programes visitant la nostra programació “A la carta” a radioabrera.cat i a la nostra aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00