Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Pantalles acústiques C-55 (2)
  • Pantalles acústiques C-55 (4)
  • Pantalles acústiques C-55 (3)

    + 3

  • Pantalles acústiques C-55 (6)
  • Pantalles acústiques C-55 (1)
  • Pantalles acústiques C-55 (5)

OBRES

11/7/2018

Aquest dijous es tallarà l’accés al nucli urbà d’Abrera per la C-55 per la instal·lació de les pantalles acústiques

Aquest dijous 12 de juliol a primera hora del matí es tallarà l’accés al nucli urbà d’Abrera (sortida 582 A, C-55, sentit Manresa) per les obres que s’estan realitzant en aquest tram per a la instal•lació de pantalles acústiques que reduiran el soroll de la carretera.

L’itinerari recomanat per accedir al municipi serà per la sortida 582 B, al barri del Rebato.

El tancament de l’entrada al municipi per la C-55 és inevitable, tot i l’afectació del trànsit, per la instal·lació de les pantalles acústiques, que s'estan col·locant des de l’alçada del pàrquing del Mercat Municipal i el Centre d’Atenció Primària fins a l’accés al nucli urbà per la C-55. Aquesta setmana i la vinent es treballarà en la instal·lació dels panells de les pantalles.

 

Reclamació històrica

Des de l’Ajuntament treballen per a la reducció de sorolls i han  supervisat el disseny del projecte i la planificació de les obres. El regidor d’Obres i Serveis, Parcs i Jardins, Urbanisme i Mobilitat, Albert Roca, ha explicat que “els veïns i veïnes del carrer Manresa, dels edificis propers a la C-55, pateixen des de fa anys el soroll de la carretera, que en els darrers temps s’ha intensificat per l’augment del trànsit en aquesta via. Des de l’Ajuntament hem reclamat sempre a la Generalitat, titular d’aquesta carretera, la instal·lació de pantalles acústiques per reduir el soroll. Finalment hem aconseguit la instal·lació, en una primera fase, d’aquestes pantalles acústiques que permetran reduir la contaminació acústica i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”. 

Des de l'Ajuntament d'Abrera es prega a la ciutadania que disculpi les molèsties que aquesta actuació ocasionarà durant el transcurs de les obres de construcció de les pantalles acústiques.

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00