Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera
  • xec nadó

SERVEIS SOCIALS

10/7/2018

L'Ajuntament d'Abrera impulsa el Xec nadó per famílies amb fills i filles nascuts o adoptats el 2018

Amb l’objectiu de reforçar la família com estructura bàsica de les relacions afectives interpersonals i com a factor de cohesió social, des de l’Ajuntament d’Abrera s’impulsa el Xec-Nadó, un ajut per famílies amb fills i filles nascuts o adoptats durant el 2018. Es tracta d’un ajut únic de 300 euros per compensar les despeses que comporta el naixement o adopció d’un fill o filla i per poder accedir-hi, és necessari trobar-se al corrent de les obligacions tributàries amb l'Ajuntament d’Abrera i complir amb els requisits estipulats a la llei de subvencions.

Almenys un dels dos progenitors o adoptants ha d’estar empadronat a Abrera i almenys la mare, el pare o tutors/es ha de tenir una antiguitat mínima d’un any d'empadronament previ al naixement o adopció. Així mateix, el nen o nena ha d’estar empadronat al municipi.

 

Com sol·licitar-lo

Per aconseguir l’ajut cal adreçar-se presencialment al registre general d’entrades de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament d’Abrera de dilluns a divendres de nou a dues i els dimecres de dos quarts de cinc a set i presentar una instància. També es pot fer de manera on-line a la secció e-tràmits del web municipal ajuntamentabrera.cat on es poden consultar les bases i tota la documentació que cal presentar per sol·licitar el xec-nadó. I per a més informació es pot contactar amb el Servei d’Acció Social de l’Ajuntament al carrer Tarragona, 2, trucant al 93 770 29 11 i al correu electrònic s.socials.abrera@ajuntamentabrera.cat

 

 

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00