Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • hors socials can morral abrera

MEDI AMBIENT

13/2/2017

S'obre la convocatòria per optar a l'adjudicació de 19 horts socials municipals a Can Morral del Riu

L’Ajuntament d’Abrera ha obert la 15a convocatòria per a l’adjudicació temporal d’un total de 19 parcel·les destinades a conreu hortícola ubicades en terrenys municipals a la Masia de Can Morral del Riu.

Segons les bases, per poder optar a l’adjudicació d’un hort caldrà reunir les següents condicions:

- Ser veí o veïna d’Abrera, major d’edat, i constar al Padró Municipal com a resident.

- No estar en possessió cap membre de la unitat familiar d’una altra parcel·la d’horts municipals o de cap altre terreny de conreu, excepte aquells que ho tinguin en situació irregular dins del terme municipal d'Abrera, al qual hauran de renunciar abans de ser adjudicataris d’una parcel·la municipal.

- I en el cas de les entitats, hauran d’estar inscrites en el Registre Municipal d’Entitats.

 

L’autorització tindrà una durada de 4 anys per als adjudicataris que siguin jubilats o prejubilats i per a les persones que presentin alguna disminució, i 2 anys per a la resta, i els usuaris, en cap cas, no podran cedir, alienar, gravar o disposar dels drets que es derivin de l’autorització d’ús, ni transmetre-la a tercers. Per la seva part, l’adjudicatari abonarà la taxa anual regulada a l'Ordenança Fiscal núm. 13 de 115,37 € que inclou el servei de subministrament d'aigua per a reg, fems i canyes. I pel que fa al barem d’ajudicació, es tindran en compte la situació econòmica, els membres de la unitat familiar, la residència en el municipi, trobar-se en situació d’atur i altres factors sociodemogràfics.

 

Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciudatà (OAC) , o bé a través de la seu electrònica del web ajuntamentabrera.cat.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00