Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • programació estiu ràdio abrera

RÀDIO

2/7/2018

Iniciem la programació d'estiu amb música i informació, i programes que s'acomiaden fins al setembre

Avui a Ràdio Abrera encetem la primera fase de la nostra programació d’estiu. De dilluns a divendres, continua “Fórmula Matí” amb Jordi Quintana de vuit a una i “El Top” de quatre a set amb Jordi Bosquet. Però d’una a quatre de la tarda, “La Música i Tu” marxa de vacances fins al setembre, però la Gemma Vilallonga tornarà el 30 de juliol per acompanyar-nos tots els matins del mes d’agost a “Viu l’Estiu”.

Mentrestant, al juliol, d’una a quatre podreu gaudir de la millor selecció musical a la nostra “Fórmula Migdia”. També tindrem la fórmula musical més fresca de l’estiu de set de la tarda a nou del vespre, i a partir d’aquesta hora segueixen alguns dels nostres espais com ara “Puro Indie” i “Rock i Punt” els dilluns, aquest últim amb nou horari a partir de les deu de la nit; els dimarts “Cocodril Club” i “Noche Urbana”; dimecres “Cocodril Club” i "Jazz Club de Nit”; dijous “Lima Limón Fresh en una edició reduïda d’una hora, de nou a deu, i “Ruta 66” que estrena horari d’estiu a les deu de la nit”; divendres amb una doble sessió de “In The House”; i finalment dissabtes amb el “Power Fm Radio”.

 

També a l'estiu, la informació més propera

Tot plegat, acompanyat de tots els espais que els oferim des dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera: de dilluns a divendres butlletins cada hora des de les vuit del matí fins les vuit del vespre després dels butlletins de Catalunya Informació, a les dues “L’Entrevista del Dia” i els caps de setmana “L’Agenda” i el “Resum de la Setmana”.

Ens podeu sintonitza en directe al 107.9 de l'fm, a internet i a l'aplicació de Ràdio Abrera per a dispositius mòbil. O bé podeu recuperar tots els nostres programes visitant la nostra programació “A la carta” a radioabrera.cat i a la nostra aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00