Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Bus d'Abrera

CULTURA

28/6/2018

L'Ajuntament d'Abrera engega una nova iniciativa per la Festa Major: el bus que connecta els barris amb el nucli urbà

Amb el lema “T’apropem a la Festa Major” des del divendres 29 de juny fins diumenge 1 de juliol, des de l’Ajuntament d’Abrera es posa en marxa un servei de bus que comunicarà els barris amb el nucli urbà d'Abrera. L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar els abrerencs i abrerenques a totes les activitats programades en el marc de la Festa Major d’enguany.

Per utilitzar aquest servei només caldrà adquirir una polsera en el moment de pujar al bus, que tindrà un cost d’1 euro, i que permetrà utilitzar el servei de bus durant tota la Festa Major de forma il·limitada.  Serà un recorregut circular que funcionarà des de les sis de la tarda fins a dos quarts de set de la matinada divendres i dissabte, i fins dos quarts de tres diumenge.

En total s’han establert 14 parades: Les Carpes (Casa Pedro), Les Carpes (Casal Social), Can Torres (BV-1202 carretera de Can Torres), Santa Maria de Vilalba (Bar del Suro), Can Vilalba (Dipòsit zona nord), Can Vilalba (Rotonda del Virrei Amat), Can Vilalba (Casal Social), Sant Miquel (rotonda), nucli urbà (davant del restaurant Can Martinet), Ca n’Amat (Ronda Sant Jordi), Ca n’Amat (carrer Aneto), Ca n’Amat (avinguda Abrera) i al nucli urbà (avinguda Generalitat amb cantonada del carrer Rubí).

A més, s’habilitarà una parada alternativa al carrer Salvador Espriu, davant l’Escola Francesc Platón i Sartí, en els horaris que coincideixi amb esdeveniments de Festa Major com el Correfoc divendres a la nit, o el cercavila de dissabte a la tarda.

Podeu consultar les parades fent clic aquí!


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00