Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • policia local abrera

SEGURETAT CIUTADANA

13/2/2017

La Policia Local d'Abrera detè quatre individus com a presumptes autors d'un robatori al barri de Ca n'Amat

La col·laboració ciutadana permet la detenció de quatre persones al barri de Ca n’Amat d’Abrera per robatori en una casa buida. Segons han informat fonts del a Policia Local, la nit del passat 8 de febrer, sobre un quart de dues de la matinada, van rebre la trucada d’un veí del barri de Ca n’Amat que havia escoltat sorolls i havia vist una persona saltant per sobre de la tanca d’una propietat veïna. Després de rebre la trucada, els agents de la Policia local es van dirigir ràpidament al lloc dels fets, van controlar el perímetre, i es va aturar un vehicle en el qual es va trobar material i estris que es fan servir per forçar vivendes com tornavisos, martells, clau angleses...

La ràpida actuació i professionalitat dels agents de la Policia Local d'Abrera va finalitzar amb la detenció de quatre individus que es trobaven a l’interior del vehicle presumptament implicat en l’entrada a la vivenda. Els agents van realitzar les diligències policials, que deriven de la detenció dels quatre individus per iniciar el procés penal pertinent, i els van posar a disposició del Cos dels Mossos d’Esquadra.

Des de l’Ajuntament d’Abrera agraeixen la col·laboració ciutadana que ha estat bàsica en la bona resolució d'aquest fet i destaquen la professionalitat dels agents de la Policia Local.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00