Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • Oficines de Promoció Econòmica, Mercat Municipal d'Abrera.

PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMERÇ

4/6/2018

S'obre la licitació per adjudicar les parades i magatzems disponibles al Mercat Municipal d'Abrera

Des del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera aquesta setmana s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per la licitació per l’adjudicació de parades i magatzems que hi ha disponibles al Mercat Municipal d’Abrera. Tota la tramitació es pot realitzar mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament d’Abrera i fent clic aquí, i el termini de sol·licitud finalitza el dilluns 18 de juny a les dues del migdia.

El registre també es pot realitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera de dilluns a divendres de nou a dues i els dimarts i dimecres també de dos quarts de cinc a set. Es pot accedir al plec de clàusules administratives a través del Facebook del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera

Per a qualsevol dubte, les persones interessades en prendre part en la licitació de les parades del Mercat Municipal d’Abrera, poden contactar amb el departament a la primera planta del mateix mercat, trucant al 93 770 01 02 o enviant un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat.

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00