Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • policia local abrera

PROMOCIÓ ECONÒMICA

30/5/2018

L'Ajuntament d'Abrera obre un nou procés de selecció per contractar 5 agents per a la Policia Local

El nou procés selectiu del consistori consisteix en la contractació en règim de funcionari/a de carrera de 5 agents de policia per incorporar-se a la Policia Local d'Abrera. El termini de presentació de les candidatures s'obre aquest dimecres 30 de maig i finalitzarà el dilluns 18 de juny. Les funcions a desenvolupar seran les que els puguin ser encomanades d’ acord amb la Llei 16/1991, de 19 de juliol, de les policies locals.

Titulació mínima requerida

Estar en possessió del títol de graduat/da en educació secundària, graduat/da escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/a auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior, o en condicions d’obtenir-lo dintre del termini de presentació de sol·licituds. A més s'haurà d'acreditar tenir el certificat de català nivell intermedi (B2) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment com a equivalent. 


Presentació de sol·licituds
Les persones interessades en formar part de la convocatòria podran presentar la seva sol•licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres de 16.30 a 19.00 hores). El document de sol•licitud es facilitarà a les dependencies municipals i fent clic aquí. El termini de presentació de sol·licituds s’allargarà del dimecres 30 de maig fins el dilluns 18 de juny.

Les bases es poden consultar al taulell d’anuncis de l’Ajuntament, a la secció d'Oferta d'Ocupació Pública i també a l’aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes de l’Ajuntament “Connecta’t a Abrera”.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00