Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • obres ràdio abrera sala municipal

RÀDIO ABRERA

8/2/2017

En uns mesos podrem gaudir de les noves instal·lacions de Ràdio Abrera que s'ubicaran a la Sala Municipal

Durant el passat mes de gener l'Ajuntament d'Abrera va iniciar les obres de les noves instal·lacions de Ràdio Abrera, que estaran ubicades a la primera planta de la Sala Municipal amb una superfície construïda total de 158,32 metres quadrats. La distribució s’ha fet tenint en compte que tots despatxtos i els estudis estiguin visualment comunicats entre ells i disposin de llum natural, i en aquests últims, amb especial cura del tractament acústic i la insonorització.

Al vestíbul de la planta baixa s’ha definit un nou accés in­dependent que permetrà la col·locació d’un ascensor apte per a persones amb mobilitat reduïda i la millora i adequació de l’escala existent. I el projecte contempla també la subs­titució de l’actual coberta de plaques de fibrociment per una metàl·lica de plaques sandvitx i la millora de la faça­na amb el revestiment de l’ampit de fi­nestres amb un laminat de fusta tipus HPL (laminat d’alta pressió).

 

Des de Ràdio Abrera esperem amb il·lusió poder gaudir en els propers mesos d’unes noves instal·lacions que permetran poder oferir una moderna, de qualitat, propera i de fácil accés.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00