Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

25/5/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera la setmana del 25 al 31 de maig

 

Divendres 25 de maig

A dos quarts de sis, en el marc de la Setmana Internacional dels Mercats, al Mercat Municipal d’Abrera es podrà gaudir de l’espectacle familiar “Els pirates arriben al Mercat”.

En el marc del programa Abrera Educa, a dos quarts de sis a l’Escola Bressol Municipal Món Petit s’impartirà el taller “Fem un cançoner” adreçat a famílies amb infants d’un a tres anys. Cal inscriure’s al mateix centre o enviant un correu a abrera@cavalcartro.cat.

A les vuit del vespre tindrà lloc la Supernit de les Biblioteques a la Biblitoeca Josep Roca i Bros.

I a les deu de la nit es farà una nova jam session de jazz i rock organitzada per l’Escola Municipal de Música a la plaça del Doctor Trueta.

 

Dissabte 26 de maig

El Club Atletisme d’Abrera organitza un nou entrenament en el marc de la desena cursa Abrera Corre D9. El punt de trobada serà a les nou del matí al Parc de Can Morral.

De nou a una, al Pavelló d’Esports Municipal, el Club Bàsquet Abrera organitza el cinquè Torneig Vila d’Abrera en categoria cadet femení i masculí amb la participació, a banda del club abrerenc, de Nou Bàsquet Olesa, Club Basquetbol Sant Andreu y Bàsquet Centre Catòlic.

 

Diumenge 27 de maig

A les nou del matí sortirà de la benzinera del Pont del Treball una sortida de custòdia del territori organitzada dins de la Setmana de la Natura per part de l’Associació Naturalista d’Abrera ANDA per recollir deixalles per la zona verda de l’entorn de Sant Ermengol.

També a les nou sortirà des de l’estació de Ferrocarrils d’Abrera la cinquena Caminada de les entitats excursionistes del Baix Llobregat que organitza el Centre Excursionista d’Abrera amb un recorregut d’uns13km per l’entorn natural d’Abrera.

I a les sis de la tarda hi haurà el ball del Casal d’Avis.

 

Dilluns 28 de maig

En el marc de la Setmana de la Salut i la Dona, a dos quarts de sis a la Casa de Cultura es farà el taller “Apoderament femení i salut” a càrrec de la Fundació Aroa.

 

Dimarts 29 de maig

A les cinc a la Biblioteca Josep Roca i Bros es celebrarà la festa de cloenda del Superlector amb l’espectacle “La màgia dels llibres” a càrrec de la companyia Magia Diver.

 

Dimecres 30 de maig

Al departament de Promoció Econòmica, a la una començarà el curs “Coneix els requisits legals i fiscals de la venda on-line” i a un quart de tres es farà una xerrada informativa sobre “Requisits mínims a establiments comercials en defensa dels consumidors”.

A un quart de quatre a la Casa de Cultura, dintre del projecte Abrera Educa s’organitza la xerrada “Pas de P2 a P3” a càrrec d’educadores de l’Escola Bressol Municipal Món Petit i mestres d’educació infantil de les escoles d’Abrera.

A les quatre, al Casal d’Avis, s’oferirà l’espectacle “Cabaret”.

A dos quarts de set, a la Casa de Cultura i dintre de la 19a Setmana sense fum que es celebra del 25 al 31 de maig, el psicooncòleg de l’Associació Espanyola Contra el Càncer Daniel Díaz parlarà de “L’efecte del tabac a la teva salut”.

 

Dijous 31 de maig

A dos quarts de set a la Casa de Cultura, i en el marc de la Setmana de la Salut i la Dona, el fisioterapeuta i psiconeurommunòleg clínic Adrià Serrano oferirà la xerrada “Dolor durant la menstruació”.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00