Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • oferta ocupació enginyer

OFERTA PÚBLICA OCUPACIÓ

24/5/2018

L'Ajuntament d'Abrera busca un tècnic/a superior d’enginyeria i un altre de prospecció d’empreses

L'Ajuntament d'Abrera inicia des d'avui dos nous processos de selecció per realitzar dues contractacions. Es tracta, d’una banda, d’un procés de selecció per a la cobertura interina d’una plaça de Tècnic/a superior d’enginyeria pel sistema concurs oposició lliure que romandrà oberta fins el 4 de juny. Es requereix titulació de graduat en enginyeria o equivalent i nivell C1 de català. Entre les funcions bàsiques a desenvolupar hi ha emetre els informes tècnics derivats de la implantació de noves activitats econòmiques al municipi, realitzar controls i inspeccions, redactar projectes i memòries, realitzar el seguiment, avaluació, control i resolució d’incidències a les instal·lacions i edificis municipals o supervisar els serveis de manteniment entre d’altres.

D’altra banda, també s'ha obert un procés de selecció per a la cobertura d’un lloc temporal de Tècnic/a de prospecció d’empreses, i en aquest cas els tràmits es podran realitzar fins el 28 de maig. Es requereix títol de grau o diplomatura de la branca de ciències econòmiques, socials i jurídiques i nivell C1 de català. I entre les funcions a desenvolupar es troben donar atenció personalitzada i individualitzada a les necessitats de l’empresa, recollir les seves necessitats, o coordinar actuacions en matèria d’ocupació.

 

Bases i presentació de sol·licituds

En tots dos casos, les bases de les convocatòries es poden consultar al taulell d’anuncis de l’Ajuntament d’Abrera, i al web municipal, ajuntamentabrera.cat, a l’apartat d’Oferta d’Ocupació Pública. Les persones interessades en formar part de la convocatòria ja poden presentar la seva sol·licitud en el registre general d’entrades de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores (dimarts i dimecres de 16.30 a 19.00 hores).

Recordem que també podeu rebre aquest tipus d’informació directament al vostre correu electrònic, subcrivint-vos al butlletí digital setmanal de l’Ajuntament d’Abrera, o bé a través de l’aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes “Connecta’t a Abrera”. 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00