Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • agenda

AGENDA CULTURAL

18/5/2018

Descobreix quina és l'oferta d'activitats programades a Abrera la setmana del 18 al 25 de maig

Divendres 18 de maig

En el marc de les Jornades Vila Educadora al recinte de l’Escola Ernest Lluch s’han programat diferents activitats:

A partir de les 9 hores i en horari escolar, la Pista Esportiva de l’Escola Ernest Lluch es farà l’activitat “Educació Viària” adreçada a alumnes de 3r i 4t de primària.

A partir de les 9.30 hores, la Policia Local també realitzarà al Parc de Can Morral l’activitat “Coneguem la nostra policia”, adreçada a infants de 2 i 3 anys.

De les 16.30 hores a les 19 hores, el pati de l’Escola Ernest Lluch acolllirà la mostra “De la terra a la taula. Quins productes es fan a Abrera? Com s’obtenen?”, a càrrec de productors locals (Cal Garrigosa i Can Morral del Molí) i l’entitat local ANDA.

També a les 16.30 hores, la tècnica de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Abrera conscienciarà a infants, joves i adults sobre la tinença responsable d’animals i l’empresa Ambulàncies la Pau realitzarà l’activitat “Ajuda a salvar vides! (RCP i 112)”.

A les 16.45 hores, la Pista Esportiva de l’Escola Ernest Lluch acollirà la presentació institucional de les Jornades Vila Educadora, a càrrec de l’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora d’Ensenyament, Maria José Orobitg.

A partir de les 17 hores, la Biblioteca Josep Roca i Bros realitzarà al porxo de l’Escola Ernest Lluch l’activitat “La biblioteca al carrer!”, adreçada a infants, joves i adults.

Des de les 17.30 hores a les 18.30 hores, l’educadora infantil i membre del grup impulsor del Projecte educatiu d’Abrera, Dèbora Pardo, impartirà el taller “Psicomotricitat en família”, adreçat a pares i mares amb infants de 3 a 5 anys i que tindrà lloc a la sala de psicomotricitat del centre.

A la mateixa hora, l’Associació Abrera contra la Violència de Gènere i Homes Igualitaris Catalunya impartirà en una aula de l’Escola Ernest Lluch la xerrada “Homes cuidadors, infants coeducats”, a càrrec del psicòleg, Aharon Fernández. Aquesta és una activitat adreçada al públic adult.

A les 18.30 hores, les mateixes associacions organitzaran el taller “De l’amor romàntic a l’amor líquid”, que tindrà lloc a la mediateca del centre escolar abrerenc amb el psicòleg, Alejandro Sicilia.

A les 18 hores, el gimnàs de l’Escola Ernest Lluch serà l’escenari de la presentació de l’aplicatiu educaentorn. La introducció anirà a càrrec de l’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora d’Ensenyament, Maria José Orobitg. Seguidament, la tècnica d’Educació municipal presentarà l’aplicatiu cada 15 minuts.

I el gimnàs de l’escola abrerenca també acollirà a partir de les 19 hores la presentació del programa #aquiproubullying, a càrrec de membres de l’equip de referència municipal i la tècnica d’Educació.

 

Dissabte 19 de maig

Durant el matí, a la plaça Rafael Casanova tindrà lloc la segona Master Class d’Spinning amb dues sessions de 90 minuts cadascuna. Les places són limitades i cal inscriure’s al Centre Aquàtic Municipal.

De dos quarts de sis a dos quarts de nou del vespre, al Parc de Can Morral, hi haurà escalèxtric per a infants a partir de 7 anys amb un doble circuït de més de 35 metres i 16 jocs gegants per a infants a partir de 3.

 

Diumenge 20 de maig

A les nou del matí des del Parc de Can Morral, començarà un entrenament de preparació de la cursa Abrera Corre D9 a càrrec dels integrants del Club Atletisme d’Abrera.

Durant tot el dia al camp de futbol de Ca n’Amat l’Associació de Veïns del barri celebrarà la seva Festa de la Primavera amb una paella popular i una gimcana per a infants i joves.

A les sis de la tarda Abrera Sardanista organitza una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa a la plaça de Rafael Casanova.

També a les sis hi ha el ball del Casal d’Avis.

I a les set, a l’auditori del Centre Polivalent hi haurà una nova sessió del Cineclub Emmetcinats amb la projecció de la pel·lícula “Handía”.

 

Dimecres 23 de maig

Començarà el curs “L’Entrevista de feina” que es farà a les aules de promoció econòmica de nou a una. La inscripció s’ha de formalitzar a la primera planta del Mercat Municipal o trucant al 93 770 01 02.

A les cinc de la tarda es farà la primera de les dues sessions del taller per a adults “Autoconeixement a través de l’escriptura” que organitza la Biblioteca Josep Roca i Bros de cinc a vuit.

A les sis, al Centre Polivalent, es farà un taller de primers auxilis per a nadons. Requereix d’inscripció al Casal de Joves o al correu infancia@ajuntamentabrera.cat.

 

Dijous 24 i divendres 25 de maig

Del 15 al 31 de maig es celebra la Setmana Internacional dels Mercats i el Mercat Municipal d’Abrera se suma a la iniciativa que porta per lema “Mercats: a prop del teu cor” amb dues activitats obertes a tota la població: dijous a dos quarts de sis s’oferirà la xerrada “Ens cuidem prou?” a càrrec de la naturòpata Helena Martínez, i divendres, a dos quarts de sis, hi haurà l’espectacle d’animació per a grans i petits “Els pirates arriben al Mercat”.

 

Divendres 25 de maig

En el marc del programa Abrera Educa, a dos quarts de sis a l’Escola Bressol Municipal Món Petit s’impartirà el taller “Fem un cançoner” adreçat a famílies amb infants d’un a tres anys. Cal inscriure’s al mateix centre o enviant un correu a abrera@cavalcartro.cat.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00