Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • pep torres flyaday curiosity lab abrera

PROMOCIÓ ECONÒMICA

8/2/2017

Pep Torres impartirà sessions de Flyday i un Curiosity Lab en el marc del "Fem Xarxa, Fem Empresa"

En el marc del projecte “Fem xarxa, fem empresa” impulsat pels vuit ajuntaments del Baix Llobregat Nord, entre ells l'Ajuntament d'Abrera, s’han programat dues iniciatives innovadores adreaçades a empresaris i emprenedors, amb l’objectiu d’orientar-los i recolzar-los. Totes dues aniran a càrrec del reconegut creatiu i comunicador Pep Torres, i es tracta d’una banda de sessions de Flyday, i d’altra, d’un Curiosity Lab.

Els Flayday són sessions individualitzades de consultoria creativa amb l’objectiu d’ajudar als emprenedors a dur a terme les seves idees. En sessions de 30-40 minuts les idees i propostes dels assistents donen un gir substancial. Le sessions es realitzaran el proper 24 de febrer. Mentre que el Curiositiy Lab és una activitat col·lectiva d’innovació aplicada a l’àmbit empresarial, una experiència a mig camí entre la xerrada, l'entreteniment, un laboratori de co-creació i un taller de negocis. En aquest cas està programa pel 23 de març. Totes dues activitats es realitzaran al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell.

Les persones interessades en inscriure's a qualsevol de les dues iniciatives s'han d'adreçar al Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera, a la primera planta del Mercat Municipal (Rambla del Torrentet, 16), enviar un correu electrònic a promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat o trucar al telèfon 93 770 01 02. També poder fer-ho a través d'aquest enllaç.

 

Pep Torres

Pep Torres és inventor, músic, creatiu, comunicador, escriptor i il·lusionista, i exerceix cadascuna d'aquestes professions dedicant la màxima atenció, energia i passió. En 2011 funda el Museu de Idees i Invents de Barcelona (miba), la representació física del seu univers creatiu i el primer espai del món centrat en els invents i les idees. És un referent de Barcelona amb més de 45.000 visites anuals, un laboratori d'idees, en un espai de formació per a famílies a través del porjecte Minimiba i un espai d'exposició per a inventors locals.

El treball del mica el combina amb el de Stereonoise, agència especialitzada en soroll mediàtic i comunicació creativa, amb la que Pep Torres prepara diversos projectes tant a nivell nacional com internacional. Per saber més sobre ell, consulteu la seva pàgina web personal peptorres.es o la web del museu mibamuseum.com. També podeu sentir l'entrevista enllaçada al final d'aquesta pàgina.

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00