Logotip Ràdio Abrera 107.9FM
Escut Ajuntament d'Abrera

NOTÍCIES

  • inscripcions obertes

INSCRIPCIONS

7/5/2018

Diverses activitats tenen obert en aquest moment el període d'inscripció a Abrera

Diverses activitats i iniciatives tenen oberta en aquests moments la preinscripció. Les repassem a continuació:

 

Escola Esportiva d'Estiu i Casal d'Estiu

Avui s’ha obert el període d’inscripció per l’Escola Esportiva d’Estiu i el Casal d’Estiu que un any més organitzen els Serveis d’Esports i Acció Social de l’Ajuntament d’Abrera  del 2 al 27 de juliol. L’Escola Esportiva s’adreça a nens i nenes nascuts entre els anys 2003 i 2012 mentre que al Casal d’Estiu es poden apuntar els infants nascuts entre el 2003 i el 2014. Les inscripcions es poden realitzar de forma presencial al Centre Aquàtic Municipal o a través del web municipal ajuntamentabrera.cat. El període d’inscripció s’allarga fins el 25 de maig. Per a més informació i formalitzar la inscripció feu clic aquí.

 

Curs 2018-2019 Escola Bressol Municipal Món Petit 

Fins divendres romandrà obert el procés de preinscripció escolar per al curs 2018-2019 a l’Escola Bressol Municipal Món Petit d’Abrera. Per a més informació i per recollir la documentació cal adreçar-se al mateix centre al carrer Antoni Gaudí 4 o trucar al 93 770 34 58. I les famílies també poden adreçar-se al Servei d’Educació de l’Ajuntament d’Abrera al carrer del Rosers 1 o trucant al 93 770 47 32. Per a més informació feu clic aquí.

 

Curs 2018-2019 Escola Municipal de Música d'Abrera

Fins divendres 25 de maig es podran realitzar les preinscripcions a l’Escola Municipal de Música d'Abrera pel curs 2018-2019 a la secretaria de l’escola, al Centre Polivalent del Rebato. S’imparteixen classes de música a partir de P3, música per a adults, extraescolars a les escoles d’Abrera i musicoteràpia. Per a més informació es pot trucar al 93 770 27 02 o enviar un correu electrònic a l’adreça aulademusica@ajuntamentabrera.cat.

 

Taller "Apoderament femení i salut" 

El proper dilluns 28 de maig a dos quarts de sis de la tarda tindrà lloc a la Casa de Cultura d’Abrera ul taller “Apoderament femení i salut” que impartirà la Fundació Aroa. Des d’una perspectiva de gènere, s’abordaran qüestions com la naturalesa del vincle entre cos, ment, emocions i energia vital de les dones, l’autocura i els hàbits de salut, o la influència del patriarcat en els rols i en els cicles vitals femenins. Les places són limitades i per assistir-hi cal formalitzar la inscripció a la seu del Departament de Serveis Socials, Dones i Igualtat de l’Ajuntament d’Abrera, al carrer Tarragona 2 els matins de dilluns a divendres de nou a dues i les tardes de dimarts i dimecres també de quatre a set. Per a més informació es pot trucar al 93 770 29 11 o enviar un correu electrònic a dones.igualtat@ajuntamentabrera.cat.

 

Concurs cartells Festa Major d'Abrera 2018

Les regidories de Joventut, Cultura i Comunicació de l'Ajuntament d'Abrera han convocat el concurs de cartells de la Festa Major 2018, adreçat principalment a professionals del disseny, grafistes, dibuixants i estudiants d'art. Cada concursant podrà presentar dues obres com a màxim. Els treballs es poden presentar fins divendres 11 de maig a la recepció de l'Ajuntament d'Abrera en horari d’atenció al públic. El cartell ha d'incloure el text: Festa Major d’Abrera 2018. 28, 29 i 30 de juny, 1 i 2 de juliol i s’ha de presentar en format DIN A3. Hi ha un únic premi de 600 €. Es poden consultar les bases fent clic aquí.

 

Master Class de Spinning

I encara parlem d’inscripcions perquè ja es poden formalitzar les de la Master Class de Spinning que tindrà lloc el dissabte 19 de maig al matí a la plaça Rafael Casanova. Estarà dividida en dues sessions: la primera de dos quarts de deu a onze, i la segona d’un quart de dotze a tres quarts d’una. La inscripció és gratuïta i està limitada a 75 participants per sessió, podent inscriure’s cada persona només a una. Es poden formalitzar a la recepeció del Centre Aquàtic Municipal emplenat el full d’inscripció. L’últim dia per fer-ho serà el dijous 17 de maig o quan s’arribi al màxim d’inscrits.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies
AJUNTAMENT D’ABRERA, Pl. de la Constitució, 1 - informacio@abrera.cat - Atenció: 93 770 03 25

RÀDIO ABRERA, C. Casamada, 14 - info@radioabrera.cat - Atenció: 93 770 23 34
carregant...
Radio Abrera 107.9FM
0:00
0:00